jouw talent
verdient
het beste

het recruitment traineeship

In de arbeidsmarkt speelt de recruiter een belangrijke rol. Als recruiter of sourcer ben je vaak de eerste die vanuit een werkgever persoonlijk contact heeft met een kandidaat (lees dit artikel als je meer wil weten over sourcing). Je werkt natuurlijk in het belang van de werkgever, maar ook in die van de kandidaat. Het is jouw doel een positieve candidate experience te realiseren en de juiste persoon te plaatsen; zo leg je de basis voor een langdurige werkrelatie. Genoeg redenen om het recruitmentvak en jouw rol als recruiter serieus te nemen.

Iets dat wij als geen ander weten. HetRecruitingKantoor  is 100% recruitment. De oprichters Philip van Grieken en Koen Roozen hebben al sinds 2014 een helder doel voor ogen: organisaties ondersteunen bij het vergroten van hun eigen recruitmentkracht. Dat vraagt om professionals met verstand van mens en organisatie.

solliciteer direct

meer over het programma

 

 

plezierige werkomgeving
en goede balans werk-privé

inclusieve en veilige
werkomgeving

jouw talenten en
ambities staan centraal

de kick-start van jouw recruitmentcarrière

Dit traineeship is de kick-start van jouw recruitmentcarrière. Ons éénjarige programma is een unieke combinatie van werken en leren. Je gaat als sourcing recruiter aan de slag bij HetRecruitingKantoor of werkt als corporate recruiter of sourcer bij een opdrachtgever. Tegelijkertijd neem je deel aan ons programma. Wij begeleiden jou en zorgen dat jij een flinke dosis kennis en ervaring opdoet. Samen zorgen wij ervoor dat jij een van de beste recruiters van Nederland wordt! Helder en gedegen.

Na jouw traineeship bij een opdrachtgever treed je daar in dienst. Onze trainees hebben gewerkt bij topwerkgevers als:

het recruitment traineeship

In september ’22 start er weer een nieuwe recruitment traineeship. We bieden je een fulltime dienstverband (minimaal 32 uur) met een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. De meeste uren ben je aan de slag als recruiter en maandelijks volg je een traineedag. Dat zijn intensieve dagen waarin jij de bouwstenen van sourcing en recruitment onder de knie krijgt en werkt aan jouw persoonlijke vaardigheden. Kennis die je vervolgens meteen in de praktijk kunt toepassen. Naast deze trainingsdagen, die gewoon onder werktijd vallen, verwachten we dat je wekelijks ongeveer twee uurtjes eigen tijd investeert in je leertraject. Wil je meer informatie over het traineeship? Bekijk dan hier ons complete opleidingsprogramma.

 

Het recruitment traineeship

 

Het traineeship volgen is hard werken, maar biedt ook volop ruimte voor gezelligheid en ontspanning tijdens de gezamenlijke lunch, borrel, potjes tafelvoetbal en uitjes. Je mag jezelf na dit jaar met recht allround (corporate) recruiter of sourcer noemen. Je hebt namelijk meer kennis en inzicht verworven dan de gemiddelde recruiter die al langer in het vak zit.

trainee bij HetRecruitingKantoor

Wij weten dat goed opleiden loont; veel van onze collega’s zijn ooit bij ons als trainee begonnen. We hebben we regelmatig plek voor nieuwe trainees die aan de slag gaan bij HetRecruitingKantoor. Uitgebreide informatie over deze rol vind je bij de vacature sourcing trainee. De procedure ziet er als volgt uit:

trainee bij een opdrachtgever

Je kunt ook solliciteren voor een traineeship bij een opdrachtgever. Als contact opneemt met Philip van Grieken (06 2696 4800) of Koen Roozen (06 2111 2751) bespreken we de actuele mogelijkheden met je. Pas je binnen het traineeship maar hebben we nu geen passende opdrachtgever voor je? Dan nemen we je op in onze talentpool. De procedure ziet er als volgt uit:

 

 

Jelle (trainee in 2017)

Jelle Rouwetnaam: Jelle Rouwet
huidige functie: corporate recruiter
huidige werkgever: L’Oréal

persoonlijk en professioneel jezelf ontwikkelen
Hoi, ik ben Jelle, mensgericht en altijd wakker te maken voor een frietje speciaal. Na een master in Human Resource Management startte ik in juli 2017 als trainee. Mijn eerste baan: spannend! Maar ik kreeg goede begeleiding op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Het is fijn om te leren van collega’s, experts en via online materiaal. Stapsgewijs leer je dan verschillende onderwerpen. Het was fijn om tijdens de traineedagen ervaringen te delen met collega-trainees en lol te maken. We hebben een sterke band opgebouwd en sommige oud-trainees spreek ik nog steeds.

een kijkje in verschillende keukens
Na mijn traineeship bleef ik bij HRK als project recruiter. Het is leuk dat ik bij veel organisaties in de keuken kan kijken. Iedere organisatie heeft een andere vraag en vraagt om een andere aanpak. Voldoening haal ik uit kleine succesen. Omdat mijn doelgroep (ik recruit IT’ers) niet gemakkelijk is, is ieder succesje waardevol. En als je dan uiteindelijk iemand aanneemt…

plezierig werken in recruitment
In recruitment werk je met mensen in een commerciële setting en ik werk met veel plezier bij HetRecruitingKantoor. Je hebt veel persoonlijk contact en haalt mooie doelen. Als recruiter schakel je snel en houd je altijd oog voor de kandidaat. Denk je dat ons traineeship een mooie start is van jouw recruitment carrière? Solliciteer dan!

 
solliciteer direct

 

Lees meer ervaringen van trainees.

kick-start hier
jouw recruitmentcarrière