leer het vak
van de meesters

aan de slag bij HetRecruitingKantoor

Bij HetRecruitingKantoor geloven wij in vakmanschap en mensen intensief begeleiden op hun weg daarnaartoe. We staan voor een volwassen, informele en veilige bedrijfscultuur waar iedereen zich thuis voelt. Kortom, een fijne werkplek met veel expertise, uitgebreide opleidingsmogelijkheden, kleine ego’s en balans tussen werk en privé. Daarom kiezen wij bewust niet voor harde targets, KPI’s of een afrekencultuur. Samen gaan we op zoek hoe jij jouw kwaliteiten optimaal kunt inzetten, zodat je zelfstandig resultaten behaalt op een manier die bij jou past. Doen wat goed voelt en werkt. Helder en authentiek.

Ontdek in onze werken-bij-podcast in 12 minuten onze bedrijfsfilosofie, diensten en het unieke HetRecruitingKantoor-DNA.

Wij zijn een recruitmentspecialist met een gevarieerd pallet aan diensten en werken voor sterke merken, zoals Accenture, Boskalis, Gemeente Rotterdam, KPN, PGGM, Stedin en de Nederlandse Spoorwegen. Een baan bij HetRecruitingKantoor is veelzijdig en uitdagend. Bij ons kan je jouw talenten ontdekken en maximaal ontwikkelen. Met twintig collega’s versterken we al sinds 2014 de recruitmentkracht van organisaties met sourcing as a service, talentpoolen, tijdelijke recruitmentcapaciteit en outsourcen (RPO). Volop carrièremogelijkheden dus!

Omdat wij recruitment zorgvuldig willen uitvoeren, werken wij volgens de Recruitercode. Dit is een gedragscode die zorgt dat we allemaal het vak respectvol en integer uitoefenen.

plezierige werksfeer en goede balans werk-privé

inclusieve en veilige werkomgeving

jouw talenten en ambities staan centraal

uitgebreide opleiding, begeleiding en coaching

kies jouw carrièrepad

traineeship sourcing & recruitment

Tijdens ons traineeship werk je één jaar op onze sourcinghub aan je eigen klanten of werk je samen met collega’s aan grotere projecten. Wij ondersteunen je met een uitgebalanceerd groeiprogramma verzorgd door de beste experts, coaches en tools in een blended leeromgeving. Na het traineeship groei je verder door in recruitment of sourcing.

werken in recruitment

Versterk jouw recruitmentvaardigheden razendsnel door je project bij een scale-up af te wisselen met die mooie opdracht bij een grote industriële multinational of onderwijsinstelling. Bij ons vind je de zekerheid van mooie projecten gecombineerd met vakkundige begeleiding door een solide werkgever met kennis van recruitment. Geniet van en groei door de afwisseling van projectmatig werken.

werken in sourcing

Is sourcen jouw vakspecialisme waarmee je kandidaten in beweging brengt, warm laat lopen voor A-merken en talentpools bouwt? Wij fungeren als sparringpartner en faciliteren wanneer dit nodig is. Vind je collega’s begeleiden interessant of pak je graag bijzondere projecten op? Ook dat kan! Wij moedigen je vooral aan je eigen pad te kiezen en te werken vanuit je eigen kracht. Zo ontwikkel je het beste in jezelf.

op weg naar meesterschap

We ondersteunen jou bij het bereiken van jouw doelen als sourcer of recruiter. Altijd de beste oplossing kunnen bieden in onze snel veranderende wereld vraagt om autonome, betrokken en competente professionals. Daarom geloven wij opleiden en ontwikkelen en zorgen we samen voor de positieve werkomgeving die jou aanmoedigt om te ontwikkelen en te groeien.

Wij zijn ambitieus en lopen graag voorop. Al in 2016 introduceerden wij – als  eerste in Nederland – het traineeship voor startende recruiters en sourcers. In 2024 gaan we een stap verder met de Recruitment Academie: een opleidingsprogramma voor recruiters en sourcers die het maximale uit zichzelf willen halen.

Wij hebben niet zoveel op met dure functietitels die weinig om het lijf hebben. Liever bieden we je een concreet loopbaanpad dat past bij jouw ambitie en talent. Omdat alle rollen uitgewerkt zijn duidelijke competentieclusters weet jij precies wat per rol verwacht wordt. Zo kun jij regie nemen over je eigen loopbaan.

Het traineeship geeft je de perfecte recruitmentbasis. Je leert echt begrijpen hoe ons vak werkt. Daarna kan je via de Recruitment Academie jezelf verder ontwikkelen of een vervolgstap maken. Samen met een coach kies jouw eigen unieke ontwikkel- en opleidingsroute. Het studiebudget investeer je slim in een curriculum dat past bij jouw leerdoelen en leerstijl.

onze bedrijfsfilosofie

mensen staan centraal
Recruitment is mensenwerk. Daarom zetten wij onze collega’s op plek 1, 2 en 3. Dan komen onze klanten en dan het bedrijfsbelang. Natuurlijk werken we ook aan een gezond resultaat en verwachten veel van je. Maar niet ten koste van alles. Is een opdracht niet leuk of jouw werkdruk te hoog? Dat lossen we samen op. Als de goede mensen de goede dingen doen, komt de rest vanzelf.

presteren zonder KPI’s
We hebben geen harde targets, KPI’s of een afrekencultuur. Wij vinden het gewoon leuk om samen succesvol te zijn. Het is belangrijk dat motivatie uit jezelf komt, dat je iets doet omdat je dat graag wil doen. Fijner voor jou en fijner voor ons. In plaats van managen, helpen we je obstakels op te ruimen, zodat jij met energie en plezier werkt. Vakmensen managen zichzelf.

de kracht van samen
In een goed team is geen plek voor solisten die alleen aan zichzelf denken. Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. We kijken naar elkaar om en helpen elkaar als dat wenselijk is. Daarom hebben we geen individuele bonussen. We hanteren geen dubbele standaarden en willen dat collega’s op jou kunnen rekenen, net zoals jij op hen en ons mag rekenen. Wij bieden fijne werkplek aan mensen met kleine ego’s.

leren, verbeteren en excelleren
Shortcuts naar snel resultaat bestaan niet. Iedere dag werken we hard en met toewijding aan mooie dingen en leren we (nog) beter te worden. We bieden je veel opleidingsfaciliteiten en de begeleiding die je nodig hebt. De kennis en inzichten die we opdoen, delen we met elkaar, met onze klanten en recruitmentcommunity. Recruitment is hard werken, maar ook het leukste vak dat bestaat!

een indruk van onze opdrachtgevers

een collega aan het woord

naam: Erwin Willemse
functie: recruiter & talent sourcer

“Ik ervaar groot vakmanschap bij de oprichters Koen en Philip, mijn ervaren collega’s en het collectief. Dit is echt een bedrijf van de 21e eeuw, waarin gelijkwaardigheid, eigenheid en ruimte voor je eigen ontwikkeling, geen holle termen zijn maar manifest ervaren worden door alle medewerkers én door alle opdrachtgevers. Als talent sourcer bij HetRecruitingKantoor krijg je de ruimte om jouw opdracht te doen op jouw manier, met inzet van jouw talenten en kwaliteiten, zonder dat er een ‘corporate mal’ is waarbinnen je moet opereren. Er zijn natuurlijk kaders, maar die zijn in grote lijnen: eerlijkheid en duidelijkheid in de communicatie met de opdrachtgever, de verwachtingen van de opdrachtgever overtreffen, en werken volgens De Recruitercode. Een ideale werkgever voor iedereen die zich wil ontwikkelen tot (vakvolwassen) sourcer, recruiter, of die een vervolgstap in recruitment wil maken.”

wist je dit

we supporten Ajax, A.S.Roma, Fenerbahce, Feyenoord, Go Ahead, Willem II (diverse collega’s houden niet van voetbal)

we zorgen voor een dwergkreeft, een geit, honden, katten, luipaard gekko, salamander en vissen

we hebben collega’s die (slecht) zingen, drummen, basgitaar, (Turks) gitaar of piano spelen en muziek componeren en produceren

we houden van de wereldkeuken: Aziatisch, Indisch, Italiaans, Japans, Mexicaans, Spaans, Turks, Vietnamees, veganistisch en Hollandse stamppot

lievelingsfilms zijn o.a. The Boy in the Striped Pyjamas, Catfish, Fight Club, Gone Girl, The Lord of the Rings, The Godfather, Pulp Fiction en Lang leve de liefde (geen film maar toch)

we drinken vanalles, maar de meeste collega’s houden wel van bier, cocktails, koffie (vooral overdag) speciaal bier, single malt en wijn

jouw unieke recruitmenttalent ontdekken?

laten we kennis maken

je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen (zie ook ons privacy statement)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

klaar om jouw recruitmenttalent
verder te ontwikkelen?