als je twijfelt of wij het zijn

hoe herken je sollicitatiefraude en wat te doen

Helaas maken fraudeurs af en toe gebruik van onze bedrijfsnaam of doen ze zich voor als een medewerker van HetRecruitingKantoor. Wij nemen de veiligheid van onze sollicitanten en jouw privacy erg serieus. Let goed op als iemand je om persoonlijke informatie vraagt. Wij vragen in een sollicitatieprocedure nooit om jouw identiteitsbewijs, bankgegevens of andere vertrouwelijke informatie. Ook zullen wij nooit een betaling of financiële informatie aan je vragen.

Een e-mail van HetRecruitingKantoor herken je aan deze opbouw voornaam.tussenvoegsel.achternaam@hetrecruitingkantoor. Via de over-ons-pagina of LinkedIn kan je de naam en het LinkedIn-profiel checken van de recruiter die jou benadert.

Vermoed je fraude? Deel geen gegevens met de “recruiter” die jou benadert (ook geen cv, telefoonnummer of iets dergelijks). Check via de over-ons-pagina of via LinkedIn of de persoon bij ons in dienst is. Twijfel je nog steeds? Neem dan direct contact met ons op via info@hetrecruitingkantoor.nl. We helpen je graag en kunnen bevestigen of de communicatie daadwerkelijk van ons afkomstig is.