werken bij het leukste recruitmentbedrijf van Nederland

Bij HetRecruitingKantoor geloven wij in vakmanschap en mensen intensief begeleiden op hun weg daarnaartoe. We staan voor een volwassen, informele en veilige bedrijfscultuur waar iedereen zich thuis voelt. Kortom, een fijne werkplek met veel expertise, kleine ego’s en een goede balans tussen werk en privé. Daarom kiezen wij bewust niet voor harde targets, KPI’s of een afrekencultuur. Samen gaan we op zoek hoe jij jouw kwaliteiten optimaal kunt inzetten, zodat je resultaten behaalt op een manier die bij jou past. Doen wat goed voelt en werkt. Helder en authentiek.

Wij zijn een recruitmentspecialist met een gevarieerd pallet aan diensten en werken voor sterke merken, zoals Accenture, Boskalis, Gemeente Rotterdam, Stedin, KPN en de Nederlandse Spoorwegen. Een baan bij ons is veelzijdig en uitdagend. Wij helpen jou je talenten te ontdekken en maximaal te ontwikkelen. Met twintig collega’s versterken we de recruitmentkracht van organisaties met sourcing as a service, talentpoolen, tijdelijke recruitmentcapaciteit en outsourcen (RPO). Volop carrièremogelijkheden dus!

ontpop je in een echte vak-m/v/x

https://hetrecruitingkantoor.nl/wp-content/uploads/2018-dacia-duster.jpg

bij ons werken

kick start je carrière

Bij HetRecruitingKantoor leer je, onder toeziend oog van de meesters, alles over recruitment. Je krijg de uitdagingen en begeleiding die van jou een vak-m/v/x maken. Helder en objectief.

Lees verder
https://hetrecruitingkantoor.nl/wp-content/uploads/2018-dacia-duster.jpg

het traineeship

kick start jouw carrière

Doe waardevolle ervaring op als talent sourcer en ontwikkel je razendsnel met uitgebalanceerde training en coaching door de beste experts, dagelijkse begeleiding en tools. Doelgericht en oprecht.

Lees verder
https://hetrecruitingkantoor.nl/wp-content/uploads/2018-dacia-duster.jpg

via ons freelancen

altijd een mooie opdracht

Via ons kan je als zelfstandig ondernemer mooie successen boeken bij een breed scala aan opdrachtgevers verspreid over Nederland. Trefzeker en dynamisch.

Lees verder
brede vakkennis,
visie en ervaring