over ons

samenwerken volgens vijf heldere principes

Sinds 2014 ondersteunen wij organisaties bij het duurzaam oplossen van recruitmentuitdagingen. Je recruitmentkracht versterken noemen we dat. Bij alle diensten werken we onder jouw bedrijfsnaam, volgens deze vijf principes:

maximaal aandacht voor ontwikkeling

Recruitment vraagt om goed opgeleide professionals, zeker nu! Wij geloven in jonge talentvolle mensen, die wij opleiden tot allround recruiter. Zij nemen deel aan een trainingsprogramma met interactieve workshops en externe coaching. Ze volgen een uitgebreid SocialTalent e-learning programma en zijn na een jaar Black Belt gecertificeerd in sourcing, talent pipelining en tech recruitment. De opleiding telt tien recruitment bouwstenen en vijf recruitment competenties:

gezichten van HetRecruitingKantoor

recruitment: geen trucje maar een vaardigheid

In een arbeidsmarkt die continu verandert houden Koen Roozen en Philip van Grieken het hoofd koel. Nicole Smolenaers van Zuivere Taal gaat in gesprek met de oprichters van HetRecruitingKantoor. In het interview lees je hoe zij grip houden op de zaak en werken naar hun doel: de beste recruiters van Nederland worden.

de mensen van
HetRecruitingKantoor