maak kennis met
HetRecruitingKantoor

wij versterken jouw recruitmentkracht

 

de zekerheid van kennis

Recruitment vraagt om deskundige professionals. Zeker nu! In een dynamische markt, die zich razendsnel ontwikkelt, ondersteunen wij werkgevers met trainees, sourcen, talentpoolen, outsourcen (RPO) en interim (lees meer over onze diensten). Wij investeren veel in kennis en ontwikkeling en stellen deze gratis beschikbaar via onze kennisbank. Voor interim opdrachten beschikken wij over een groot netwerk, zorgvuldig geselecteerde freelancers. Ruim veertig professionals werken dagelijks bij of via ons aan uitdagingen van opdrachtgevers.

 

aandacht voor vakmanschap

Bij HetRecruitingKantoor geloven wij in mensen, die wij intensief begeleiden op weg naar vakmanschap. We bevorderen een volwassen, informele en veilige bedrijfscultuur waarbinnen iedereen zich thuis voelt en zijn of haar talenten optimaal kan inzetten. Trainees leiden we op tot allround recruiter en alle collega’s kunnen deelnemen aan een uitgebreid e-learning programma. Onze sourcers zijn black belt gecertificeerd in sourcing, talent pipelining en tech recruitment. De interim consultants kennen de markt van haver tot gort.

100+ kleine en supergrote
opdrachtgevers

meer dan 150 bemiddelde
freelance recruiters

actief in o.a. IT, techniek, accountancy,
financiële dienstverlening en consulting

meer dan 80 jaar
recruitmentervaring

85+ recruitmentblogs
over diverse recruitmenthema's

initiatiefnemer van
de Recruitercode

de visie van de oprichters

Duurzaam en gericht recruitmentvragen oplossen lukt alleen vanuit je eigen organisatie en werkgeversmerk. Vanuit dat besef starten Philip en Koen in 2014 – met bijna twintig jaar ervaring – met hun missie: organisaties ondersteunen bij het versterken van hun eigen recruitmentkracht. Nicole Smolenaers van Zuivere Taal gaat met oprichters Koen Roozen en Philip van Grieken in gesprek. Lees in dit interview hoe zij in een arbeidsmarkt die continu verandert het hoofd koel houden en werken aan hun doel: de beste recruiters van Nederland worden.

maak kennis met het team

we zijn fan van
Ajax (4x), A.S. Roma, Willem II,
het EK en het WK
8 collega's houden niet van voetbal

we zorgen voor
een kat (5x), salamander,
hond (3x), een geitje
en een dwergkreeft

verschillende collega's
zingen (2x), spelen gitaar en basgitaar,
piano (3x), mondharmonica of drummen
slechts 1 collega is amuzikaal

we vinden
taco's, Italiaans (4x), Aziatisch,
Indisch, pizza, Japans, Mexicaans (2x), Eritrees, Indiaas en Vietnamees
erg lekker

onze lievelingsfilms zijn
fight club, the boy in the striped pyjamas, catfish, the notebook, alles van Guy Ritchie
the crown, superbad, gone girl, intouchable
en lang leve de liefde (geen film maar toch)

we drinken graag
wijn (5x), bier (2x), single malt Whiskey,
apfelkorn met spa rood, cocktails,
cointreau en 1 collega drinkt
altijd cappucino

 

een heldere bedrijfsfilosofie

Bij HetRecruitingKantoor hebben we een duidelijke bedrijfsfilosofie gebaseerd op vier pijlers:

 

doortastend en resultaatgericht: we zijn behoorlijk ambitieus en gaan voor het beste. Maar geven ook aan als volgens ons iets niet kan of overbodig is. De juiste mensen voor je organisatie vinden is niet eenvoudig, daarin zijn we eerlijk en transparant. Jouw uitdaging gaan we graag aan. Dankzij onze recruitment- en marktkennis, sterke operationele processen en ons netwerk bieden we de oplossing die echt werkt.

 

deskundig en integer: als opleider van recruiters en mede-initatiefnemer van onder meer de Recruitercode, staan wij voor een professionele uitoefening van ons vak. We investeren in ontwikkeling en delen onze kennis op de kennisbank of tijdens workshops. We zeggen nee tegen discriminatie en ja voor integere en respectvolle benadering van kandidaten en opdrachtgevers. Recruitment door professionals die weten hoe ze het vak moeten uitoefenen.

 

eerst de vraag, dan de oplossing: als flexibel recruitmentbedrijf vinden we de oplossing die bij je organisatie past. We willen jouw uitdaging en vertrekpunt echt begrijpen. Vervolgens ondersteunen we je met een van onze diensten: van tijdelijk een interimmer inhuren tot het compleet overnemen van je recruitmentvraag. Met de juiste expert(s) aan tafel gaan we samen jouw probleem duurzaam oplossen.

 

helder samen werken: shortcuts naar snel resultaat bestaan niet. We werken iedere dag aan een aanpak die vandaag én morgen een bijdrage levert. Niet alleen vacatures invullen, maar jouw recruitmentuitdaging structureel oplossen. Daar worden wij enthousiast van. Dat vraagt om een eerlijke dialoog waarbij we open de mogelijkheden en onmogelijkheden bespreken.

 

onze reis tot nu toe

  • 2011 Philip en Koen komen met elkaar in contact

  • 2014 we starten onze eerste RPO-klant en gaan jaarlijks 50 IT trainees werven

  • 2015 HetRecruitingKantoor bemiddelt haar eerste freelance recruiter

  • 2017 omdat goed opgeleide recruiters schaars zijn, starten we met het recruitment traineeship

  • 2019 op 1 April vieren we onze vijfde verjaardag

  • 2019 we breiden onze dienstverlening uit met sourcen & talentpoolen

  • 2020 we bemiddelen onze 100e interimmer

  • 2020 Corona! We passen de bedrijfsvoering aan en zorgen dat het team behouden blijft

  • 2021 we verwelkomen onze 100e nieuwe klant

wat anderen zeggen over HetRecruitingKantoor