recruitment (deels) uitbesteden

maatwerk voor beter recruitment

een flexibele recruitmentoplossing

In deze competitieve arbeidsmarkt blijven presteren vereist de juiste combinatie van focus op resultaat, kwaliteit en creativiteit. HetRecruitingKantoor tekent hiervoor. Sinds 2014 nemen wij de zorg voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment uit handen van werkgevers met 15 tot 100 vacatures per jaar. Wij recruiten altijd onder jouw naam, bedrijfsidentiteit en employer value proposition.

We leveren maatwerk, zijn vaak bij je op locatie en zetten alle relevante instrumenten in. Zo weten we zelfs de meest lastige vacatures in te vullen. Transparant en functioneel.

We werken met een actieve recruitmentaanpak waarbij alle instrumenten binnen handbereik zijn: doelgroepanalyse, website, recruitmentsysteem, marketing en rapportage. Met ervaren specialisten op het gebied van sourcen, recruitment en marketing bieden we een totaaloplossing voor structurele verbetering van je kandidateninstroom en afwikkeling van de sollicitatieprocedure.

Zo creëren we voor jou een structureel betere wervingspositie die zorgt voor een sterker werkgeversmerk, soepeler proces en meer sollicitanten. Ontdek onze schaalbare oplossing die meebeweegt met jouw recruitmentbehoefte.

 

ideaal voor organisaties met 15 tot 100 vacatures per jaar

duurzaam en vaak goedkoper dan eigen recruitment

heldere financiële structuur

werving kan starten binnen twee weken

enkele organisaties waarvoor wij werkten

ieder jaar met 40 netwerkengineers groeien

vraag
Deze opdrachtgever is de kennisautoriteit op het gebied van IT-networking en telt ongeveer 135 ICT-specialisten. De organisatie heeft een stevige ambitie en wil jaarlijks groeien met 40 hooggekwalificeerde en zeer schaarse netwerkengineers. Er is geen recruiter in huis en recruitment is een zorgenkindje. Kan HetRecruitingKantoor dit overnemen?

aanpak
Een IT-recruiter en sourcer, die beiden het DNA perfect aanvoelen, gaan op locatie aan de slag. Hun recruitmentaanpak? Persoonlijke relaties opbouwen! We brengen 90% van de totale doelgroep (3.500 kandidaten) in kaart en bouwen daarmee duurzame relaties op. In een tijdbestek van 3 jaar worden 800 netwerkengineers 3 keer per jaar gecontacteerd en al na enkele maanden komen wekelijks geïnteresseerde kandidaten op gesprek.

resultaat
Ieder jaar worden de instroomdoelstellingen behaald en omhoog bijgesteld. Onze opdrachtgever groeit harder dan zijn concurrenten. Vanuit de unieke talentpool worden bijna 150 medewerkers aangenomen. Nadat onze recruitmentaanpak volledig ingebed is, nemen vaste recruiters het recruitmentstokje van HetRecruitingKantoor over.

structureel je werving en werkgeversmerk boosten

meer weten over recruitment uitbesteden?

stel Koen je vragen via dit formulier of een van de andere opties

je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen (zie ook ons privacy statement)

doelstellingen zijn afspraken,
geen ambitie