talentpoolen

talentpoolen

schaars talent binnen handbereik

Je zoekt een recruitmentaanpak voor je lange termijn doelstellingen. Talent pooling is de manier om kandidaten aan je organisatie te binden voor terugkerende vacatures die je lastig kunt invullen. Met een succesvolle talent pool ontwikkel je een persoonlijke relatie met zorgvuldig geselecteerd schaars talent in bijvoorbeeld techniek of IT. In je talent pool heb je altijd gekwalificeerde kandidaten die je snel kan aannemen tegen een fractie van normale recruitmentkosten.

lage wervingskosten
per geworven kandidaat

een actieve talent pipeline
voor lastige vacatures

duurzame relaties
met zeldzame talenten

talenpoolen: jouw talent pipeline

Je talentpool is geen statische database, wij spreken daarom liever over een talent pipeline. Zeg maar, een slimme mix van sourcing, candidate nurturing en conversie. Het resultaat? Een beheersbare talentpool met de juiste kandidaten en de optimale balans tussen investering en rendement. Concreet en actief.

Sinds 2014 richten wij talentpools in. We bepalen de doelgroep, recruitmentbehoeften, juiste structuur en omvang van de talentpool. Onze sourcing recruiters versterken jouw recruitmentkracht en ontwikkelen relaties met het zeldzame talent dat jij zoekt. Zo krijg je een unieke talentpool die je realtime kunt inzien en desgewenst in eigen beheer kunt overnemen. Alles vanzelfsprekend volledig AVG proof. Overzichtelijk en persoonlijk.

een unieke talent pool bouwen

duurzame en voorspelbare
instroom van kandidaten
via talentpoolen