de beste vak-m/v/x
voor de klus

grip op recruitment door een betrouwbare interimmer

toonaangevend in interim recruiters

Nederland telt ruim een miljoen zzp’ers en duizenden interim recruiters die je kunt inhuren. Een interessante groep professionals voor ondersteuning tijdens piekmomenten of specifieke recruitmentvragen. HetRecruitingKantoor detacheert projectrecruiters en kent meer dan duizend gescreende freelance professionals in inhuur, arbeidsmarktcommunicatie, uitzenden, sourcen, recruitmentmarketing en recruitment. Iedere dag zetten vijftig professionals zich bij of via ons in om de recruitmentkracht van organisaties te versterken.

 

We staan non-stop in contact met de markt en organiseren meestersessies voor interim recruiters. In feite zijn we een deskundige matchmaker – met inhoudelijke kennis van de arbeidsmarkt – die vooral ook kijkt naar de mens achter het cv. Hierdoor kunnen wij snel geschikte kandidaten voorstellen die beschikbaar zijn. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning bij een vacaturepiek, zwangerschap, een bijzonder project of internationale groei. Wij kennen of vinden altijd de beste vak-m/v/x voor jouw tijdelijke uitdaging. Zorgeloos en overzichtelijk.

een bemiddelaar met professioneel recruitment in het DNA

bemiddeling van freelancers en eigen medewerkers

snel in gesprek met zorgvuldig gescreende kandidaten

al tien jaar solide partner voor opdrachtgevers en freelancers

wij bemiddelen onder andere voor

een interimmer om de recruitmentstrategie te testen

vraag

De recruiter van deze organisatie kent HetRecruitingKantoor van trainingen en adviesgesprekken. Voor haar was het logisch om onze hulp in te schakelen voor het inhuren van de juiste interim recruiter.

aanpak

Er is te veel werk voor één recruiter. Er is een nieuwe recruitmentstrategie en deze interim opdracht moet duidelijk maken of een tweede recruiter hier binnen past. De interimmer gaat aan de slag met het verhogen van de recruitmentkwaliteit en gaat kandidaten actief benaderen. De extra capaciteit moet ook zorgen voor meer contact met de organisatie.

resultaat

De inzet van een interim recruiter loont. Vacatures worden sneller ingevuld, recruitment kan beter ondersteunen en plannen oppakken. Als de vaste tweede recruiter is aangenomen stapt de interim recruiter soepel over naar een adviserende rol. Inmiddels doet hij – via HetRecruitingKantoor – een opdracht voor dezelfde organisatie in een andere regio!

de meerwaarde van de interimmer

Met een frisse blik ziet de interim recruiter dat recruitment te reactief wacht op sollicitanten. Meer zaken kunnen inhouse opgepakt worden en dat zorgt voor meer verbinding. De interimmer denkt dat de nieuwe lijnen nog sneller uitgezet hadden kunnen worden, maar denkt met plezier terug aan de succesvolle samenwerking. De nieuwe basis voor recruitment gaat zeker zorgen voor groei.

meer grip met de beste interim recruiters

meer weten over interim recruitment?

stel Vanessa je vragen via dit formulier of een van de andere opties

je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen (zie ook ons privacy statement)

Foto van Vanessa Olderaan

whatsapp:
06 1069 7744

Vanessa Olderaan - resourcemanager
06 1069 7744
vanessa.olderaan@hetrecruitingkantoor.nl

tijdelijke professionals
waarop je kunt bouwen