sourcing as a service

sourcing as a service

schaarse kandidaten? wij vinden het talent!

Herken je dat? Je weet waar jouw schaarse talent zit maar deze kandidaten gaan niet in op jouw mooie vacature. Passieve kandidaten zelf benaderen heet sourcen en is een passende aanpak voor deze recruitmentuitdaging. Maar sourcen is niet eenvoudig; het is arbeidsintensief, vraagt om volharding en past vaak niet in de overvolle agenda van recruiters. Onze recruiters ondersteunen je graag met sourcing as a service.

gekwalificeerde kandidaten
vinden die zelf niet reageren

groter bereik voor vacatures
in techniek en IT

een efficiënt selectieproces
door zorgvuldige prescreening

voor 1 vacature of
op abonnementsbasis

Nederlandstalige Black Belt
sourcing recruiters

diepgaande kennis
van techniek en IT

sourcing as a service: wij bereiken talent

Een groot deel van de latente baanzoekers bereik je niet voldoende met recruitmentmarketing. Met onze sourcing as a service geven wij jouw recruitmentkracht een boost, vinden en benaderen kandidaten voor jouw lastige vacature of talentpool. Onze actieve marktbenadering gaat uit van diepgaande kennis van jouw organisatie, het functiegebied, de doelgroep en de arbeidsmarkt. Vanzelfsprekend gebruiken onze sourcing recruiters de beste technieken en instrumenten, maar ze zijn vooral persoonlijk en vakkundig in hun benadering. Doelgericht en overtuigend.

Via sourcing as a service ondersteunen onze recruiters op flexibele basis bij sourcing voor vacatures. Of je nu direct kiest voor een langere samenwerking, een strippenkaart of sourcing voor 1 vacature: wij vinden de beste kandidaten. We verzorgen de prescreening en delen kandidaten real time via een persoonlijk dashboard. Onze Nederlandstalige sourcing recruiters brengen schaars talent binnen handbereik. Helder en efficiënt.

sourcing as a service

latente baanzoekers
op een presenteerblaadje
via sourcing as a service