kom in contact met goede kandidaten

laat onze black belt talent sourcers helpen

snel de juiste kandidaten binnen handbereik

Het is algemeen bekend dat steeds minder kandidaten solliciteren. Je kunt een recruiter inschakelen om deze mensen te vinden, maar talent is lastig over de streep te trekken. Wij tillen we het benaderen (sourcen) naar een hoger plan. Naar een service op maat: sourcing as a service. Wij bereiken niet alleen de schaarse talenten, we maken ze enthousiast voor jouw vacature of organisatie. Persoonlijk en effectief.

Daarvoor focussen we ons op de identiteit van jouw organisatie en koppelen het werkgeversmerk aan het functiegebied, de doelgroep en de arbeidsmarkt. Vanzelfsprekend gebruiken onze talent sourcers de beste technieken, data en instrumenten, maar ze zijn vooral persoonlijk en vakkundig in hun benadering.

Talent sourcen is niet eenvoudig; het vraagt om specifieke kennis, is arbeidsintensief en vraagt om volharding. Dat past vaak niet in de overvolle agenda van recruiters en hr-professionals. Opdrachtgevers schakelen ons in als ze hun kansen maximaal willen verzilveren. We brengen de arbeidsmarkt in kaart, benaderen mensen persoonlijk met jouw unieke vacature, verzorgen de prescreening en introduceren de juiste kandidaten bij recruitment of de vacaturehouder. Via een wekelijks overleg en je eigen dashboard houd jij inzicht en grip op het proces.

Met sourcing as a service breng onze talent sourcers jou rechtstreeks in contact met kansrijke kandidaten. Dat alles tegen een scherp uurtarief.

de beste kandidaten benaderd vanuit jouw werkgeversmerk

altijd inzicht in en toegang tot kandidaten

zorgvuldige prescreening en een efficiënt proces

ontzorgen van de corporate recruiter(s)

onze talent sourcers werken o.a. voor

binnen 8 weken 80% van de vacatures invullen

vraag
De opdrachtgever is wereldwijd marktleider in kapitaalintensieve machines die ze over de hele wereld verscheept en onderhoudt. De internationale arbeidsmarkt bestaat uit een kleine groep specialisten die elkaar goed kent. In plaats van vacatures aan een extern bureau geven, wil de nieuwe hr-directeur recruitment meer in eigen beheer doen. Hoe kan HetRecruitingKantoor daarbij helpen?

aanpak HRK
Ondanks haar marktleiderschap kennen weinigen dit verborgen juweeltje. Daarom vormt sourcing (mensen actief benaderen) hier de sleutel tot succes. Na een gedegen intake zoekt onze talent sourcer passende kandidaten. Binnen enkele werkdagen volgt een longlist met benaderbare kandidaten die, met goedkeuring van de nieuw aangetrokken interim recruiter, worden benaderd. We benaderen, enthousiasmeren, screenen en introduceren de beste kandidaten aan de recruiter.

resultaat
Voor deze mooie organisatie vinden onze talent sourcers relatief snel kandidaten voor meerdere vacatures. Alleen al voor de projectmanagerrol benaderen we 90 internationale kandidaten en binnen 6 weken worden 3 kandidaten op locatie geïnterviewd. Voor de functie van specialistische HPGR engineer vinden we 98 kandidaten, waarvan 40% positief reageert. Met sourcing lukt het om 80% van de vacatures binnen 8 weken in te vullen.

het verlengstuk van jouw recruitment

meer weten over sourcing as a service?

stel Koen je vragen via dit formulier of een van de andere opties

je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen (zie ook ons privacy statement)

goede kandidaten
op een presenteerblaadje