kick-start jouw
recruitmentcarrière

traineeship sourcing & recruitment

Ons traineeship sourcing & recruitment biedt jou een unieke combinatie van werken en leren. Je werkt één jaar als trainee bij HetRecruitingKantoor en stroomt daarna door naar een vervolgfunctie in sourcing en/of recruitment. Je wordt intensief begeleid en doet zo belangrijke praktijkervaring op. Tegelijkertijd ontwikkel je je razendsnel met ons uitgebalanceerd programma met de beste docenten, coaches en online leermiddelen. Wij zorgen ervoor dat jij een flinke dosis kennis en ervaring krijgt.

Je kunt ook solliciteren voor een traineeship bij een opdrachtgever. We bespreken graag de actuele mogelijkheden met je. Pas je binnen het traineeship, maar is er nu even geen passende opdrachtgever, dan nemen we je op in onze talentpool. 

In februari 2024 start weer een nieuw traineeship sourcing & recruitment (je kan al eerder bij ons in dienst treden). We bieden je een fulltime dienstverband (minimaal 32 uur) met een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De meeste uren ben je druk bezig als recruiter en maandelijks volg je een traineedag en een workshop. Dat zijn intensieve dagen waarin jij sourcing en recruitment onder de knie krijgt en werkt aan jouw persoonlijke vaardigheden. Kennis die je meteen in de praktijk kunt toepassen.

Zo word je – ook zonder ervaring – een van de beste recruiters van Nederland. Na jouw traineeship treed je in dienst bij jouw opdrachtgever of blijf je werken bij HetRecruitingKantoor. Ons traineeship, een gegarandeerde kick-start van jouw recruitmentcarrière.

dynamische combinatie van werken en leren

inclusieve en veilige werkomgeving

focus op persoonlijke ontwikkeling

diepgaande training in sourcing & recruitment

opties voor het traineeship

Het traineeship betekent hard werken, maar ook hard genieten tijdens de gezamenlijke lunches, borreluurtjes en uitjes. Na dit jaar mag je je met recht allround (corporate) recruiter of sourcer noemen. Je hebt namelijk meer kennis en inzicht verworven dan de gemiddelde recruiter die al langer in het vak zit.

trainee bij HetRecruitingKantoor

Wij weten dat goed opleiden loont; veel collega’s die in sourcing of recruitment bij HetRecruitingKantoor werken zijn ooit als trainee bij ons begonnen. We starten twee keer per jaar een nieuwe klas voor nieuwe trainees. Uitgebreide informatie over wat je precies gaat doen vind je bij de vacature sourcing trainee.

direct solliciteren
of eerst kennismaken

trainee bij een opdrachtgever

Je kunt ook solliciteren voor een traineeship bij een opdrachtgever. Je volgt het traineeship en treedt daarna als recruiter of sourcer in dienst bij jouw nieuwe werkgever. Bekijk de actuele mogelijkheden op onze vacaturepagina. Als we nu even geen passende opdrachtgever hebben kunnen we je opnemen in onze talentpool.

naar de vacatures
of eerst kennismaken

een collega aan het woord

naam: Vera Rauh
functie: projectrecruiter

“Binnen HetRecruitingKantoor kun je als starter je het vak recruitment snel eigen maken. Je doet veel kennis en ervaring op door je samenwerking met Philip en Koen (de eigenaren) en de wisselende opdrachtgevers waarvoor je werkt tijdens je traineeship. Volgens mij manifesteert vakmanschap zich door een gericht traineeship te volgen waar je de perfecte basis legt voor je recruitmentcarrière. Ik was op zoek een werkgever die oog had voor mij als persoon. Dat vond ik bij HetRecruitingKantoor. Elke starter in recruitment kan ik dit traineeship zeker aanbevelen. Mijn boodschap is: denk niet na en ga voor die ja!”

ervaringsverhalen van collega’s

hybride werken is het nieuwe normaal

Geschreven door Rhoda Kwofie, trainee bij HetRecruitingKantoor Hybride werken is deels thuis en deels op het kantoor werken. We leven in een samenleving die de afgelopen jaren veel is gedigitaliseerd in de bedrijfsprocessen, vooral na de pandemie van 2020. Hybride werken is al een lange tijd ‘in’ bij HetRecruitingKantoor, elke woensdag en vrijdag zijn de […]

dit is waarom de combinatie van werken en leren zo effectief is

Door Rhoda Kwofie, trainee bij HetRecruitingKantoor dit is waarom de combinatie van werken en leren zo effectief is Ik heb een vierjarige HBO-studie gevolgd, inclusief een stage en een minor van een jaar. Na het afronden van je studie betreed je (in de meeste gevallen) de echte werkomgeving en ben je niet langer een stagiair […]

persoonlijke ontwikkeling als onderdeel van het traineeship

door Rhoda Kwofie, trainee bij HetRecruitingKantoor Intervisie met Jacomine Blok: een waardevolle ervaring! Als traineegroep van HetRecruitingKantoor hadden we onlangs een boeiende intervisiebijeenkomst met Jacomine Blok, een professionele coach van HundredDays. Deze bijeenkomsten vormen een belangrijk onderdeel van het traineeship bij HetRecruitingKantoor. Tijdens zo’n intervisie bespreek je de individuele kwaliteiten en ontwikkelpunten waar je trainees […]

een prachtige reis in de wereld van recruitment begint

door Chara Kaimaki, trainee bij HetRecruitingKantoor (eindredactie door Rhoda Kwofie) Drie jaar geleden begon ik als internationaal recruiter in de zorgsector. Mijn werk bestond voornamelijk uit het helpen van zorgprofessionals bij het vinden van hun droombaan in Nederland. Omgekeerd hielp ik tehuizen en ziekenhuizen bij het vinden van geschikt personeel. Het bereiken van deze doelstellingen […]

organisaties waar je bijvoorbeeld voor kunt werken

interesse in het traineeship sourcing & recruitment?

laten we kennis maken!

je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen (zie ook ons privacy statement)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

doe projecten
die je uitdagen
om nog beter te worden