de kennisbank voor amc,
sourcing en recruitment

de combinatie van werken en leren is zo effectief

Na het afronden van je studie betreed je (in de meeste gevallen) de echte werkomgeving. Je bent niet langer stagiair of student. Een wereld van verschil. Opeens ben je verantwoordelijk voor een aantal taken en wordt er van alles van je verwacht. Dit kan best uitdagend zijn. Gelukkig word je bij HetRecruitingKantoor niet aan je lot overgelaten. Je krijgt namelijk de mogelijkheid om te werken én te leren via het eenjarige traineeship. Een uitstekende start van je carrière na het behalen van je diploma. Je leert het vak van ervaren professionals en doet dat in een aardig tempo!

Zelf heb ik hiervoor een vierjarige hbo-studie gevolgd, inclusief een stage en een minor van een jaar. Bij HetrecruitingKantoor werken we samen met collega’s met verschillende achtergronden en opleidingen, variërend van Psychologie en Communicatie tot Detailhandel. Deze diversiteit stelt ons in staat elkaars verschillende expertisegebieden te benutten en elkaar te ondersteunen. Zo hebben Daan en ik een achtergrond in communicatie en media. Met onze kennis helpen wij collega’s, die minder bedreven zijn in taalvaardigheid, bij het schrijven van goede e-mails, artikelen en visuele media. Onur, met zijn psychologische achtergrond, helpt ons een meer begrip te krijgen van de mensen die we benaderen. En dankzij Chara’s internationale ervaring vinden we de juiste toon bij het communiceren met kandidaten.

Chara Kaimaki (Recruiter & Talent Sourcer, 27) zegt:

De combinatie van praktijk en theorie is de beste manier om te leren. Het zorgt voor een uitgebalanceerde aanpak. Het stelt trainees in staat vaardigheden op te doen in een realistische omgeving en tegelijkertijd theoretische kennis toe te passen.”

Wat we leren tijdens de trainingen, die ongeveer twee keer per maand plaatsvinden, kunnen we direct inzetten in de praktijk. Bovendien kunnen we de ervaren professionals altijd vragen stellen. Ze staan voor ons klaar; of we nu een telefoontje, mailtje of appje sturen. Zeker wanneer we als trainees tijdens het werk ergens niet uitkomen. Waarom moeilijk doen als we het samen kunnen doen!

HetRecruitingKantoor biedt een eenjarig traineeship aan op het gebied van sourcing en recruitment. Een dynamische combinatie van werken en leren, waarbij we praktijkervaring opdoen, intensieve begeleiding ontvangen en deelnemen aan een uitgebreid programma dat een snelle ontwikkeling bevordert. Het traineeship richt zich op persoonlijke groeien en garandeert een succesvolle carrièrestart.

Het nieuwe traineeship start in februari 2024 met een fulltime positie (je kan kiezen uit 32, 36 of 40  uur per week) en aantrekkelijk salaris en andere voordelen. Vera Rauh, projectrecruiter bij HetrecruitingKantoor, benadrukt dat waardevolle kennis en ervaring wordt opgedaan door samenwerking met de eigenaren en diverse klanten tijdens het traineeship. Ze raadt deze gespecialiseerde training iedereen aan die de recruitmentindustrie betreedt. Ervaringen van collega’s laten zien dat effectieve wervingsmethoden worden gebruikt op online platforms, zoals Instagram en Facebook. Persoonlijke ontwikkeling, inclusief intervisiesessies met professionele coaches, is eveneens een essentieel aspect van het traineeship. Ga deze lonende reis aan om je wervingsvaardigheden te verbeteren en blink uit in dit vak.

Interesse? Solliciteer vandaag op de vacature en start je reis naar de top van de recruitmentwereld!

dit artikel is geschreven door Rhoda Kwofie, trainee bij HetRecruitingKantoor

Meer artikelen en updates ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

misschien ook interessant om te lezen

informatie

Geplaatst op 20 juli 2023
Tags
Delen