de kennisbank voor amc,
sourcing en recruitment

persoonlijke groei door diversiteit en samenwerking

Bij HetRecruitingKantoor staat mijn persoonlijke ontwikkeling centraal. Naast mijn rol in zoeken naar kandidaten en begeleiden van sollicitatieprocessen, neem ik deel aan diverse trainingen en werk ik met collega’s aan projecten die mij uitdagen. Zo ontwikkel ik niet alleen mijn vaardigheden, maar bouw ik ook aan een sterk professioneel netwerk met mijn collega’s, kandidaten en opdrachtgevers.

samen betrokken

Bij HetRecruitingKantoor is samenwerking essentieel. Samen met onze ervaren collega’s kunnen wij als trainees veel uitdagingen aan. Krijgen we een vraag waar we nog geen kennis van hebben? Dan schakelen we met een ervaren collega die ons graag helpt. Iets nieuws doen is spannend, hoewel het leuk is onszelf constant uit te dagen. Afwisseling vermindert niet alleen de werkdruk en eentonigheid, het stimuleert tevens het teamgevoel en mijn groei als recruitment professional.

altijd jezelf ontwikkelen

Onze missie als sourcer en project recruiter is kandidaten enthousiast maken voor onze opdrachtgevers. Omdat het om uitdagende vacatures gaat, vraagt dat om enthousiasme, overtuigingskracht en sterke communicatieve vaardigheden. Mijn werk opent deuren naar nieuwe gebieden en biedt kansen om te netwerken. Ik leer nieuwe dingen en ontdek dat brede kennis de sleutel is tot succes in de dynamische wereld van werving en selectie. Daarom is jezelf persoonlijk en professioneel blijven ontwikkelen vanzelfsprekend binnen HetRecruitingKantoor.

een veelzijdige functie

Met trots stellen we je voor aan onze nieuwste collega: Faisal Nasery, die sinds november als project recruiter ons team versterkt. In de volgende alinea’s leer je Faisal beter kennen en lees je wat hem drijft in zijn rol als project recruiter.

“Na jarenlang in de horeca gewerkt te hebben, was het tijd voor wat nieuws. Tijdens mijn studie Communicatie ben ik het recruitment ingerold als talent acquisition consultant/corporate recruiter. Ik merkte meteen dat ik vooral energie kreeg door anderen te helpen bij het maken van hun keuzes. Het voelde hetzelfde als in de tijd toen ik nog in de tweede divisie voetbalde: topsport!

Nu, twee jaar later, ben ik ontzettend enthousiast om mijn kennis te verbreden in een rol als project recruiter. Ik krijg hierin met verschillende projecten te maken, met stakeholders en nieuwe uitdagingen. Die veelzijdigheid van de functie, in combinatie met het leren van de besten bij HetRecruitingKantoor, sprak mij dan ook het meest aan.”

diversiteit bij HetRecruitingKantoor

Terugkomend op de vraag van hoe wij diversiteit inzetten naast onze trainingen en dagelijkse werk. Vooral door open communicatie: we aarzelen niet onze gedachten te delen, alles wordt besproken. We gebruiken niet alleen onze individuele talenten, kwaliteiten, ervaringen en expertise, maar ondersteunen elkaar ook. We vragen elkaar om hulp en zijn goudeerlijk als dit nodig is. De focus ligt op samenwerking en duidelijkheid, daardoor excelleren we als team. Als trainees bij HetRecruitingKantoor omarmen we de voordelen van diversiteit op alle fronten.

groei en bloei kent geen grenzen

Laat je verrassen door de voordelen die jou het meest aanspreken! Bij HetRecruitingKantoor zien we elke situatie als een kans voor ontwikkeling. Je daagt jezelf uit en weet dat het oké is om aan te geven wanneer iets je even teveel wordt. Ben je het zat om steeds dezelfde taak uit te voeren of alles alleen te doen? Dan nodig ik je vol enthousiasme uit voor een kop koffie of thee. Begrens je eigen groei niet en ontdek jouw mogelijkheden op werken bij HetRecruitingKantoor!

dit artikel is geschreven door Rhoda Kwofie, trainee bij HetRecruitingKantoor

Meer artikelen en updates ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

informatie

Geplaatst op 19 februari 2024
Tags
Delen