de vrijheid van
je eigen baas zijn

freelancen via HetRecruitingKantoor

Ben jij al freelance recruiter of wil je de stap naar zelfstandigheid wagen? Wij werken we graag met je samen als je een zelfstandige bent met minimaal drie jaar ervaring in inhuur, sourcing, recruitment of arbeidsmarktcommunicatie. We kijken naar je ervaring, expertise en de mens achter het cv. Via ons uitgebreide netwerk helpen wij veel freelancers aan een mooie opdracht.

De oprichters van HetRecruitingKantoor zijn zelf interim recruiter geweest. Wij weten hoe fijn het is om te schakelen met een bureau dat (freelance) recruitment begrijpt en een heldere en persoonlijke werkwijze hanteert.

Opdrachtgevers schakelen ons in voor tijdelijke ondersteuning op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, inhuur, sourcing, recruitment en vraagstukken op het gebied van door- en uitstroom. We werken in heel Nederland en in alle sectoren; van zorg tot IT, voor grote en kleine organisaties en van overheid tot industrie. Wij zijn graag jouw partner bij het vinden en uitvoeren van uitdagende freelance recruitmentopdrachten!

Volg ons via LinkedIn om op de hoogte te blijven van nieuwe opdrachten, onze meestersessies en interessante nieuwsfeiten.

wekelijks nieuwe opdrachten

bemiddeling door experts met vakkennis

vaste, transparante bemiddelingsvergoeding

altijd een sparringpartner binnen handbereik

samen werken aan de mooiste opdrachten

wil je gaan freelancen of kennismaken?

Wil je aan de slag als freelancer of kort kennismaken? Als ervaren meesters in recruitment, met inhoudelijke kennis van de arbeidsmarkt, kunnen we jou in contact brengen met mooie opdrachtgevers. We vinden het wel belangrijk dat je beschikt over goede referenties, dat je tarief in overeenstemming is met je niveau en dat je echt openstaat voor onze ondersteuning. In een telefoongesprek lichten we graag onze werkwijze toe en kunnen we onderzoeken of een inschrijving bij ons zinvol is.

laten we kennismaken

ben je op zoek naar een opdracht?

We brengen goede freelancers graag in contact met de beste opdrachtgevers. Deze bevinden zich in heel Nederland, in alle sectoren. We vinden het wel belangrijk dat je beschikt over tevreden klanten, dat je tarief marktconform is en dat je wil investeren in een uitgebreide kennismaking. Schrijf je in via onderstaande link. Na jouw inschrijving nemen we contact op. Vaak volgt een uitgebreide (hernieuwde) kennismaking, waarin we jouw ervaring en opdrachtambities bespreken.

naar de inschrijfpagina

een freelancer aan het woord

naam: Martijn Roosen
functie: interim recruiter

“HetRecruitingKantoor heeft niet alleen de kennis van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie, maar heeft ook het delen van die expertise hoog in het vaandel staan. Je kunt met ze sparren over allerhande zaken. Dat gebeurt in gesprekken met de collega’s van HetRecruitingKantoor en bijvoorbeeld via de online kennisbank. Het is prettig dat Philip en Koen zeggen wat ze doen en betrouwbaar zijn in het maken en nakomen van afspraken over onder meer de opdracht, het proces en het tarief. En, als een opdracht wat minder goed bij je past, spreken ze dat ook uit en accepteren jouw standpunt om een opdracht te weigeren. Ik kan een samenwerking met HetRecruitingKantoor zeker aanbevelen en doe inmiddels mijn 3e opdracht via hen.”

een indruk van onze opdrachtgevers

interesse om via ons te gaan freelancen?

laten we kennis maken!

je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen (zie ook ons privacy statement)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Foto van Vanessa Olderaan

whatsapp:
06 1069 7744

Vanessa Olderaan - resourcemanager
06 1069 7744
vanessa.olderaan@hetrecruitingkantoor.nl

proactief handelen,
helder communiceren
en je afspraken nakomen