de beste sourcers en recruiters

wij leiden ze op

haal eenvoudig recruitmenttalent in huis

Deze tijd, waarin kandidaten schaars zijn en werk snel verandert, vraagt om professionals. Recruiters met echte interesse in mensen die het vak verstaan. Wij leiden vakmensen in recruitment op. Onze trainees durven buiten kaders te denken, willen het maximale uit zichzelf halen en zoeken leergierig naar nieuwe oplossingen. Bij HetRecruitingKantoor geloven we in dit talent. Nieuwsgierig en ambitieus.

Zelf een nieuwe collega wegwijs maken in recruitment is uitdagend. Welk programma bied je aan, hoe organiseer je de opleiding en waar vind je de tijd? Ons traineeship biedt een uitgebalanceerd ontwikkelprogramma met de beste experts, coaches en tools in een blended on en offline leeromgeving.

 

Sinds 2014 hebben wij tientallen trainees getraind en begeleid op weg naar vakmanschap. Tijdens ons traineeship sourcing & recruitment leren zij de kneepjes van het vak en doen ze ervaring op bij jouw organisatie. Door deze combinatie van leren en werken ontwikkelen zij zich snel en leveren tegelijkertijd een positieve bijdrage aan jouw recruitmentresultaat.

Onze detacheringscontracten zijn tussentijds opzegbaar, dus je huurt zonder risico een junior recruiter of sourcer in. Na een jaar kan de trainee zonder beperkende voorwaarden bij je in dienst treden. Wij stomen talent klaar voor een succesvolle recruitmentcarrière bij jouw organisatie.

talentvolle trainees zonder en met werkervaring

risicoloos inhuren dankzij onze herplaatsingsgarantie

trainees die bijdragen aan een beter recruitmentresultaat

een scherp all-in tarief en kosteloze overname

deze organisaties hebben reeds ervaring met een trainee

case: start recruitment met een junior recruiter

vraag
De directie wil minder IT-specialisten inhuren en zo de kosten en afhankelijkheid verlagen. Hoe trek je deze schaarse IT-specialisten aan als je nog geen recruitmentteam hebt. Kan HetRecruitingKantoor de hr-manager ondersteunen bij het opbouwen een eigen recruitmentaanpak?

aanpak
We vinden een talenvolle jongedame die als recruitment trainee bij het bedrijf begint. Deze recruiter – die al wat ervaring heeft – volgt een jaar het traineeship sourcing & recruitment en leert zo het sourcen naar IT-specialisten. Daarnaast begeleiden we de organisatie bij complexere recruitmentonderwerpen. De trainee groeit in haar rol en trekt steeds meer taken naar zich toe.

resultaat
Na een jaar staat er een stevig recruitmentfundament. De processen zijn op orde, de nieuwe website staat live, de arbeidsmarktcommunicatie wordt goed ingezet en er is een goed functionerende talentpool. En het allerbelangrijkste: de klant heeft een eigen recruiter die helemaal bij de organisatie past en precies weet wat ze moet doen.

de snelste weg naar toptalent

meer weten over het traineeship?

stel Koen je vragen via dit formulier of een van de andere opties

je gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen (zie ook ons privacy statement)

wij leiden de beste sourcers en recruiters op