de juiste mensen vinden
is een vak

ontdek ons meesterschap

Met meer dan twintig jaar ervaring nemen wij een stevig standpunt in en staan voor ons meesterschap. In onze ogen is recruitment het leukste dat bestaat. Een vak dat vraagt om kennis van zaken, specifieke vaardigheden en een flinke dosis inzet. Enthousiasme dat je terugziet bij alle medewerkers van HetRecruitingKantoor.

Bij HetRecruitingKantoor denken we goed na over elke uitdaging en doen dat wat werkt. Met een open mind doorgronden wij het vak en passen onze lessen en inzichten toe in de praktijk. Daarbij durven we – zonder integriteit uit het oog te verliezen – soms best buiten de lijntjes te kleuren en persoonlijk invulling te geven aan de uitvoering.  We begrijpen de essentie, kiezen een duidelijke werkwijze en zijn persoonlijk in onze benadering. Helder en objectief.

 

Onze recruitmentaanpak is nu én straks effectief. Dagelijks zetten vijftig professionals zich bij of via ons in om de recruitmentkracht van organisaties te versterken en vakmensen in hun kracht te zetten. Uiteraard met een scherpe focus op kosten en resultaat. We zijn een tikkeltje eigenwijs maar vooral realistisch, pragmatisch en doortastend.

  • een duidelijke, goed onderbouwde visie
  • (mede)initiatiefnemer van de Recruitercode
  • onderscheidende concepten met toegevoegde waarde
  • intensieve opleiding en begeleiding
  • kennisbank over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment

Lees in dit artikel op Werf& meer over het hoe en waarom van onze campagne rondom vakmanschap.

ben of zoek je een [vak-m/v/x]?

vak·man·schap (het; o) 1) grote bekwaamheid in een vak 2) beheersing van een beroep 3) beheersing van een vak 4) kennis van zaken 5) kundigheid 6) meesterschap 7) vakarbeid 8) vakkundigheid 9) vakwerk 10) een specifieke combinatie van kennis, houding en vaardigheden die nodig is om een bepaald vak met succes te kunnen uitoefenen.

Vakmanschap is het geheel van kennis en kunde, waarbij iemand met passie het werk uitvoert en dat dit een erkende markwaarde heeft (Sennet, 2008).

meesterschap is kennis delen

Beter is belangrijker dan groter. Dat staat bij HetRecruitingKantoor buiten kijf. We willen meerwaarde bieden, de essentie van succesvol recruitment nog verder uitdiepen en onze expertise verspreiden. Een goede meester deelt zijn kennis. Daarom hebben we een uitgebreide kennisbank en organiseren regelmatig meestersessies en trainingen. Vaak vanuit een interessante, originele invalshoek.

leer de basis van sourcing (én meer!)

Het vak recruitment ontwikkelt zich; terwijl de ene recruiter zich specialiseert in recruitmentmarketing richt de ander zich op sourcing. Hoewel de 360 graden recruiter langzaam uit beeld verdwijnt, ontkom je er als soms niet aan om zelf te sourcen. Wij leren je graag hoe je effectief kandidaten zoekt, vindt en verleidt.

Een leerzame training. Ook goed voor de ervaren sourcer/recruiter om weer nieuwe dingen te leren en nieuwe inzichten op te doen.

Tom Onokiewicz
Team Tovenaar

Geweldig dat jullie dit doen. De volledige transparantie, de openheid en ook de content. Chapeau!

Maikel Koster
Head of Recruitment

Ik raad de training iedereen echt van harte aan. Ik zou 'm gerust nog een tweede keer volgen!

Daniël W Schouten
Tech Sourcer

Interessant en op een 'normale' manier gedaan; geen geschreeuw wat mensen moeten doen in recruitment. Praktisch en nuttig.

Viktor van Iersel
Organisatieadviseur

De training was enorm leuk en leerzaam! Goed ook om zo weer met vakgenoten te connecten. Jullie doen enorm goed werk!

Sara Piets
Technology Recruiter

Daan en Koen nemen je mee in de wondere wereld van sourcing. Leerzaam, open en integer! Net als HetRecruitingKantoor zelf!

Wendy de Droog
Interim Recruitment Adviseur

twee unieke recruitment trainingen

Deze uitdagende arbeidsmarkt vraagt om goed getrainde recruiters.

Koen Roozen is partner bij Het­Recruiting­Kantoor, voorzitter van de Recruitercode en traint mensen en organisaties in (strategisch) recruitment. Met 25 jaar ervaring in de wondere wereld van recruitment deelt hij graag zijn kennis en inzicht met beginnende en ervaren recruiters en hr-professionals. Klik op de button om gratis een van zijn online trainingen te volgen (ongeveer 10 minuten).

trots op onze
[vak-m/v/x]