de juiste mensen vinden
is een vak

ontdek ons meesterschap

Met meer dan twintig jaar ervaring nemen wij een stevig standpunt in en staan voor ons meesterschap. In onze ogen is recruitment het leukste dat bestaat. Een vak dat vraagt om kennis van zaken, specifieke vaardigheden en een flinke dosis inzet. Enthousiasme dat je terugziet bij alle medewerkers van HetRecruitingKantoor.

Bij HetRecruitingKantoor denken we goed na over elke uitdaging en doen dat wat werkt. Met een open mind doorgronden wij het vak en passen onze lessen en inzichten toe in de praktijk. Daarbij durven we – zonder integriteit uit het oog te verliezen – soms best buiten de lijntjes te kleuren en persoonlijk invulling te geven aan de uitvoering.  We begrijpen de essentie, kiezen een duidelijke werkwijze en zijn persoonlijk in onze benadering. Helder en objectief.

 

Onze recruitmentaanpak is nu én straks effectief. Dagelijks zetten vijftig professionals zich bij of via ons in om de recruitmentkracht van organisaties te versterken en vakmensen in hun kracht te zetten. Uiteraard met een scherpe focus op kosten en resultaat. We zijn een tikkeltje eigenwijs maar vooral realistisch, pragmatisch en doortastend.

  • een duidelijke, goed onderbouwde visie
  • (mede)initiatiefnemer van de Recruitercode
  • onderscheidende concepten met toegevoegde waarde
  • intensieve opleiding en begeleiding
  • kennisbank over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment

Lees in dit artikel op Werf& meer over het hoe en waarom van onze campagne rondom vakmanschap.

ben of zoek je een [vak-m/v/x]?

vak·man·schap (het; o) 1) grote bekwaamheid in een vak 2) beheersing van een beroep 3) beheersing van een vak 4) kennis van zaken 5) kundigheid 6) meesterschap 7) vakarbeid 8) vakkundigheid 9) vakwerk 10) een specifieke combinatie van kennis, houding en vaardigheden die nodig is om een bepaald vak met succes te kunnen uitoefenen.

Vakmanschap is het geheel van kennis en kunde, waarbij iemand met passie het werk uitvoert en dat dit een erkende markwaarde heeft (Sennet, 2008).

meesterschap is kennis delen

Beter is belangrijker dan groter. Dat staat bij HetRecruitingKantoor buiten kijf. We willen meerwaarde bieden, de essentie van succesvol recruitment nog verder uitdiepen en onze expertise verspreiden. Een goede meester deelt nu eenmaal zijn kennis. Daarom hebben we een uitgebreide kennisbank en organiseren regelmatig actuele meestersessie. Vaak vanuit een interessante, originele invalshoek.

voorbij de crisis op de arbeidsmarkt

De krappe arbeidsmarkt blijft. Meer recruiters inhuren of geld uitgeven aan campagnes verandert daar niets aan. Instroom op orde krijgen vraagt om een andere benadering. Kom op 30 maart met experts in gesprek over een integrale oplossing: Total Workforce Management.

trots op onze
[vak-m/v/x]