RecruitAgent.ai: nooit meer zelf een vacature tekst schrijven

maandag 22 april
15.30 – 17.30 uur

HetRecruitingKantoor en RecruitAgent.ai organiseren een pilot boordevol interessante extra’s. Voor nop!

Centraal staat RecruitAgent.ai, die na een aantal korte, slimme vragen een vacaturetekst maakt, gebaseerd op de betrouwbare arbeidsmarktdata van Intelligence Group en vervolgens een wervings- en media-advies geeft. Waarna je jouw vacature in een handomdraai publiceert op de voor jouw doelgroep meest relevante wervingskanalen.

ChatGPT, maar dan véél slimmer

‘Yesssss! Nooit meer zelf een vacaturetekst schrijven!’ dachten (interim) recruiters toen ChatGPT het levenslicht zag. Dat liep voor de meesten van ons uit op een teleurstelling. Zomaar aangeven dat je een IT Projectmanager met 7 jaar werkervaring in Wageningen of een HR Manager bij een elektrotechnisch bedrijf in Zwolle nodig had, leverde saaie teksten met algemeenheden en clichés op. 

Ook als je de prompt (de opdracht die je een AI-tool geeft) uitbreidt met specifiekere informatie, is het resultaat mager. Datzelfde geldt voor tools als Gemini van Google (voorheen Bard) en Copilot van Microsoft (met OpenAI onder de motorkap).

RecruitAgent.ai to the rescue!

Dus bedachten de slimme mensen van RecruitAgent.ai een oplossing waarmee je, na een aantal korte, slimme vragen automatisch een vacaturetekst maakt, gebaseerd op de betrouwbare arbeidsmarktdata van Intelligence Group.

 

meedoen

Meedoen is gratis, je kunt je tot woensdag 17 april aanmelden. Online meedoen kan ook maar dan mis je het persoonlijk contact en een interessant netwerkmoment. Na deze bijeenkomst volgen nog twee online bijeenkomsten waarin je vragen kunt stellen en punten op de i plaatst.

Je bent interim recruiter en zit nu op een opdracht. Je bent bereid RecruitAgent.ai te gebruiken voor minimaal vijf recente vacatures bij jouw opdrachtgever. Bovendien vind je het leuk om feedback te geven over de inzet van deze tool en hierover te communiceren op LinkedIn en Werf& (vanuit jouw eigen naam en/of middels een interview).

datum, tijd & locatie

De kick off workshop (die je ook online kan bijwonen) is op maandag 22 april om 15.30 uur bij Intelligence Group (Weena 210, 212, 3012 NJ Rotterdam, beste bereikbaar met OV). Daarna volgen nog twee online bijeenkomsten op maandag 6 mei om 16.00 uur en dinsdag 21 mei om 16.00 uur.

over de pilot

We hebben een mooi programma voor je:

  • een aantal meetings die je zowel fysiek als online kunt bijwonen
  • kennis delen met en leren van collega-Interim Recruiters in de pilot
  • een fysieke en twee online workshops over AI binnen recruitment
  • een deep dive in en gratis gebruik van RecruitAgent.ai
  • 10% korting op de aanbevolen wervingskanalen tijdens de pilot
  • gratis gebruik van de vacature pitch tijdens de pilot
  • meedenken en -praten over verbeteringen aan RecruitAgent.ai

voor wie is deze workshop bedoeld?

deze workshop is perfect als je het schrijven van vacatureteksten afschuwelijk vindt en een early adaptor van technologie bent

je ontmoet deze experts

Ronald van Driel is een recruitment evangelist, die graag in de huid kruipt van de doelgroep, om daar vervolgens de boodschap en communicatie-kanalen op aan te passen. De recruitmentstrategie ontwerp en implementeert hij met het uitgangspunt de lange termijn doelstellingen van de organisatie te helpen realiseren.

Ronald van Driel
partner @ RecruitAgent.io

Vanessa Olderaan is een ervaren resourcemanager. Bij HetRecruitingKantoor is zij sinds 2021 verantwoordelijk voor interim-oplossingen en bemiddelt zij de beste freelancers naar een breed scala aan opdrachtgevers. Eerder deed zij dat o.a. bij HESIC, Ithura en Promedico ICT. Vanessa kent de freelancemarkt op haar duimpje.

Vanessa Olderaan
resourcemanager @ HetRecruitingKantoor

meld je gratis aan voor deze unieke pilot van RecruitAgent.ai

Deelname is gratis, echter na aanmelding rekenen we op je aanwezigheid. Bij afmelding later dan 1 week voorafgaand de startdatum of no show brengen we €100,- afmeldingskosten in rekening.

geef je opdrachtstatus aan(Vereist)

we gaan correct met je gegevens om (zie privacy statement)

Foto van Vanessa Olderaan

whatsapp:
06 1069 7744

Vanessa Olderaan - resourcemanager
06 1069 7744
vanessa.olderaan@hetrecruitingkantoor.nl