goed starten als recruitment freelancer

donderdag 28 maart
15.00 – 17.30 uur

Iedereen die ons kent of volgt weet dat HetRecruitingKantoor vakgenoten graag op weg helpt met tips en inzichten. Waarom? Omdat wij ons vak leuk vinden, vele jaren ervaring hebben binnen de (interim) recruitmentmarkt en met veel plezier investeren in ons netwerk. Vanuit deze kennisdeling ontstaan interessante gesprekken en waardevolle relaties. Sommige freelancers vinden via ons een opdracht en anderen schakelen ons juist weer in bij hun opdrachtgever. Dat maakt de cirkel rond. Een mooie win-win, toch? Wij nemen je graag in twee uur mee in de wereld van interim recruitment met inzichten en tips waar je echt wat aan hebt.

interimmen met goede voorbereiding

Met veel zin kijk je naar de dynamische wereld van interim recruitment. In een markt die voortdurend evolueert, heb je een specialisatie die waardevol is en waar vraag naar is. Binnen ons vakgebied denk je dan snel aan inhuur, sourcing, recruitmentmarketing ofspecialisme in een bepaald doelgroep of branche. Als zzp’er zoek je de vrijheid om te excelleren in wat je het liefste doet en jouw zzp-avontuur kan je met minimale kosten starten. Maar hoe bouw je een netwerk op, hoe onderscheid je jezelf van de anderen en waar ligt jouw echt kracht. Oftewel: hoe start je jouw interimreis met succes? Simpel: hier, bij onze gratis training ‘goed starten als recruitment interimmer’.

datum, tijd & locatie

We starten de training op donderdag 28 maart om 15.00 uur en eindigen uiterlijk om 17.30 uur. Naast praktische tips en feitjes en weetjes gaan we ook aan de slag met bijvoorbeeld je pitch en LinkedIn profiel. Zorg dus dat je fris en goed voorbereid aan de training begint, dan haal je het maximale er uit.

De training is bij HetRecruitingKantoor (Winthontlaan 200 Utrecht, goed bereikbaar met OV en je kan gratis voor de deur parkeren).

We ontvangen maximaal 10 deelnemers per training

wat ga je leren

We hebben een mooi programma voor je met de volgende onderwerpen:

  • De trends en ontwikkelingen van de (interim) recruitmentmarkt.
  • Hoe je een niche en positie kiest en jezelf als expert positioneert.
  • Wat een juist tarief is op basis van waarde, ervaring en de markt
  • De werking van brokers, platformen en gespecialiseerde bureaus als ons.
  • Strategieën voor het vinden en van potentiële klanten.
  • Hoe je een goede opdrachtomschrijving afstemt met je opdrachtgever.
  • Enkele do’s en don’ts bij het freelancen.

voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is perfect als je er over nadenkt om binnenkort te starten als freelancer of in het afgelopen 1/2 jaar deze stapt gezet hebt.

deze experts verzorgen de training

Koen Roozen loopt al 25 jaar rond in de wondere wereld die recruitment heet. Mensen die hem kennen omschrijven hem als een recruitmentjunky. Als partner vormt het gezicht van HetRecruitingKantoor. Daarnaast is hij recruitment trainer, gastpreker, blogger én voorzitter van de Recruitercode. Voor hem is recruitment het mooiste vak dat er bestaat.

Koen Roozen
partner @ HetRecruitingKantoor

Vanessa Olderaan is een ervaren resourcemanager. Bij HetRecruitingKantoor is zij sinds 2021 verantwoordelijk voor interim-oplossingen en bemiddelt zij de beste freelancers naar een breed scala aan opdrachtgevers. Eerder deed zij dat o.a. bij HESIC, Ithura en Promedico ICT. Vanessa kent de freelancemarkt op haar duimpje.

Vanessa Olderaan
resourcemanager @ HetRecruitingKantoor

meld je gratis aan voor deze unieke training

Deelname aan de training is gratis. Na aanmelding rekenen we op je aanwezigheid. Bij afmelding later dan 1 week voorafgaand aan de training of no show brengen we €100,- afmeldingskosten in rekening.

geef je zoekstatus aan(Vereist)

we gaan correct met je gegevens om (zie privacy statement)

Foto van Vanessa Olderaan

whatsapp:
06 1069 7744

Vanessa Olderaan - resourcemanager
06 1069 7744
vanessa.olderaan@hetrecruitingkantoor.nl