trainees:
de snelste weg
naar toptalent

trainees

Sinds 2014 hebben wij honderden recruiters getraind en begeleiden wij talenten in hun ontwikkeling naar recruiter. Vakkundig en oprecht.

Talenten met (en zonder) recruitmentervaring nemen deel aan ons traineeship sourcing & recruitment. Tijdens dit traineeship leren ze de kneepjes van het vak en maken zij de overstap naar corporate recruitment. Terwijl onze experts zorgen voor intensieve training, coaching en begeleiding, doen de trainees waardevolle ervaring op bij jouw organisatie. Deze combinatie van werken en leren geeft een boost aan de ontwikkeling van de trainee en een bijdrage aan jouw recruitmentresultaat.

Wij willen niet zomaar detacheren: wij stomen talent klaar voor een succesvolle carrière in recruitment. Daarom kan de trainee zonder beperkende voorwaarden bij je in dienst treden. Onze detacheringscontracten zijn tussentijds opzegbaar en dankzij onze herplaatsingsgarantie is deelname zonder risico.

talentvolle trainees met
tenminste 1 jaar werkervaring

risicoloos inhuren dankzij
onze herplaatsingsgarantie

trainees die bijdragen aan
jouw recruitmentdoelstelling

een scherp all-in tarief
en kosteloze overname

veel aandacht voor
persoonlijke ontwikkeling

een stevig fundament van
14 recruitmentbouwstenen

diepgaande training in
sourcing & recruitment

de beste experts en tools
in een blended leeromgeving

goed het vak recruitment leren

Zelf een nieuwe collega wegwijs maken in recruitment is uitdagend. Welk programma bied je aan, hoe organiseer je de opleiding en waar vind je de tijd? Ons traineeship biedt een uitgebalanceerd ontwikkelprogramma en bewijst al sinds 2016 haar waarde. Jouw junior recruiter gaat iedere maand naar offline opleidingsdagen en workshops, krijgt 24/7 toegang tot ons online leerplatform en wordt begeleid en getraind door professionele coaches en trainers. Ons traineeship geeft jouw junior recruiter een boost in kennis, enthousiasme en productiviteit. Betrokken en ervaren.

Wil je meer weten over deelnemen aan ons opleidingsprogramma of een trainee inhuren?
Neem contact op met Koen Roozen via 06 2111 2751.

 

vertrouwen
uitdagen
en waarderen