zonder zorgen
talent opleiden
tot corporate recruiter

recruitment traineeship

De recruitment vraagt om goed opgeleide recruitment professionals, zeker nu!  Junior recruiters begeleiden is een rol die we al jaren met veel plezier en passie voor onze rekening nemen. Persoonlijk en functioneel.

Wij begeleiden de talentvolle corporate recruiter die past bij jouw organisatie en straks bij je in dienst wil treden. Een trainee heeft al relevante ervaring binnen commerciële arbeidsbemiddeling en leert bij ons de kneepjes van corporate recruitment. Gedurende een jaar doet de recruitment trainee waardevolle werkervaring op terwijl onze experts hem of haar intensief begeleiden en coachen. Het traineeship bestaat uit tien recruitment bouwstenen en vijf recruitment competenties die betrekking hebben op (inter)persoonlijke effectiviteit.

We bieden traineeship aan als detachering met kosteloze overname na een jaar én als los opleidingsprogramma waar jouw junior recruiter aan kan deelnemen. Vanuit vertrouwen en wederzijdse waardering. Meer weten of persoonlijk kennismaken? Plan direct online een afspraak:

 

trainees mét en zonder recruitmentervaring

risicoloos inhuren met de plaatsingsgarantie

óók af te nemen als opleidingsprogramma

een scherp all-in tarieven én kosteloze overname

veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

een stevig fundament met tien recruitment bouwstenen

workshops en masterclasses van de beste experts

innovatieve blended leeromgeving

detacheren of alleen opleiden

Het doel van ons traineeship is dat de trainee na een jaar (zonder extra kosten) bij je in dienst komt. Onze detacheringscontracten zijn tussentijds opzegbaar en met onze herplaatsingsgarantie neem je risicoloos een recruiter in dienst.

Zelf je nieuwe collega de kneepjes van het recruitmentvak leren is uitdagend. Wat voor programma bied je aan en hoe organiseer je het? Jouw nieuwe medewerker kan óók deelnemen aan ons traineeship. Het programma, de e-learning, contacten met trainees van andere organisaties en onze coaching. We hebben alles in huis om jouw collega een boost in groei en productiviteit.

intensieve opleiding en begeleiding

  • driewekelijkse training met interactieve workshops
  • veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en intervisie door een externe coach
  • uitgebreide e-learning faciliteiten / blended leeromgeving
  • inzichten en kennis die meteen in toepasbaar zijn en resultaat opleveren
  • masterclasses van experts zoals Geert-Jan Waasdorp, Nicole Tadema en Arjan Elbers
  • ondersteuning door recruiters met meer dan twintig jaar recruitmentervaring

'de deskundigheid en energie waarmee ze de recruitment trainee plaatst en begeleidt, maakt HRK tot de partner met een oplossing op maat'
Carla Faes - hr-adviseur VECOZO

vertrouwen
uitdagen
en waarderen