interim:
de beste m/v
voor je klus

interim

Nederland telt 1,3 miljoen tijdelijke professionals en meer dan vijfduizend interim recruiters. Een interessante groep waar je bij een tijdelijke recruitmentbehoefte of specifieke vraag een beroep op kunt doen. Wij kennen de beste interimmer voor je klus. Zorgeloos en flexibel.

eerlijk advies over het
juiste tarief

meer dan 1.250
ingeschreven freelancers

binnen 72 uur
2 gescreende kandidaten

flexibel inhuren vanaf
1 dag of meer

bekend en vertrouwd
netwerk van interimmers

transparante en scherpe
bemiddelingsvergoeding

professionals met een plus

Wij koesteren ons netwerk en weten door onze ervaring precies wie de juiste toprecruiter, sourcer of inhuurspecialist is voor jouw opdracht. Het jaar rond staan we in contact met de recruitmentmarkt en organiseren we regelmatig bijeenkomsten. Hierdoor kunnen wij binnen 72 uur 2 of 3 gescreende kandidaten voorstellen. Voor een tijdelijke ondersteuning bij wat grotere vraag, leveren wij snel de beste interim recruiter, inhuurspecialist of sourcer. Voor een kleinere ad hoc vraag ondersteunen we je graag met een recruiter voor 1 dag. Zorgvuldig en efficiënt.

Sinds 2014 zijn we als specialist actief in interim recruitment en werken met de beste freelance professionals. Door onze brede ervaring begrijpen we jouw recruitmentvraag. En natuurlijk lezen we tussen de regels door welke competenties exact nodig zijn om het doel te behalen. Snel en concreet.

snel en efficiënt
de juiste mensen
voor de opdracht