interim:
de beste m/v
voor je klus

interim

Nederland telt 1,3 miljoen tijdelijke professionals en meer dan vijfduizend interim recruiters. Een interessante groep waar je bij een tijdelijke recruitmentbehoefte of specifieke vraag een beroep op kunt doen. Wij hebben een netwerk met ruim 1.500 gescreende interim professionals gespecialiseerd in arbeidsmarktcommunicatie, inhuur, uitzenden, sourcen, recruitmentmarketing of recruitment. Zo kennen wij altijd een goede interim professional voor jouw uitdaging. Zorgeloos en flexibel.

eerlijk advies over het
juiste tarief

meer dan 1.500
ingeschreven interimmers

binnen 72 uur
zorgvuldig gescreende kandidaten

flexibel inhuren vanaf
1 dag of meer

bekend en vertrouwd
netwerk van interimmers

transparante en scherpe
bemiddelingsvergoeding

recruitment door de beste professionals

Wij koesteren ons netwerk en weten wie de juiste toprecruiter, recruitmentmarketeer, sourcer of inhuurspecialist is voor jouw opdracht. Het jaar rond staan we in contact met de recruitmentmarkt en organiseren we regelmatig bijeenkomsten. Hierdoor kunnen wij binnen 72 uur 2 of 3 gescreende kandidaten voorstellen. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning bij een vacaturepiek, zwangerschap, een bijzonder project of internationale groei: wij leveren snel de interim recruiter, recruitmentmarketeer, inhuurspecialist of sourcer die past bij je vraag. Zorgvuldig en efficiënt.

op zoek naar een interimmer

ook voor korte ondersteuning

Sinds 2014 zijn we als specialist actief in interim recruitment en werken met de beste freelance professionals. Door onze brede ervaring begrijpen we jouw recruitmentvraag. En natuurlijk lezen we tussen de regels door welke competenties exact nodig zijn om het doel te behalen. Hierdoor kunnen wij direct aan de slag met de vraag waar je even niet aan toekomt of ondersteuning bij nodig hebt. Snel en concreet.

een recruiter voor 1 dag inhuren

snel en efficiënt
de juiste mensen
voor de opdracht