zonder zorgen talent
aannemen en opleiden
tot toprecruiter

recruitment traineeship

De traditionele manier van recruitment sluit niet meer aan bij deze complexe arbeidsmarkt. Onconventionele oplossingen vragen om vernieuwing en goed opgeleide recruitment professionals. Hierin ligt een rol die wij en onze trainees met veel plezier en passie voor onze rekening nemen. Persoonlijk en functioneel.

Samen met jou selecteren we de talentvolle trainee die we in een combinatie van werken en leren opleiden tot allround recruiter. Met als doel dat jouw organisatie straks haar eigen recruiter heeft met relevante werkervaring en een gedegen recruitmentopleiding. De recruitment trainee werkt aan jouw recruitmentuitdaging en doet waardevolle ervaring op in jouw organisatie. Tijdens dit traject van een jaar begeleiden en coachen onze recruitmentexperts de trainee intensief. De opleiding bestaat uit tweewekelijkse training met interactieve workshops, opdrachten en uitgebreide e-learning faciliteiten. Een trainee wordt ondersteund door recruitmentexperts met meer dan twintig jaar ervaring.

En als recruiters pur sang plaatsen wij natuurlijk precies de trainee die bij jouw organisatie past. Vanuit vertrouwen en wederzijdse waardering.

 

direct trainees beschikbaar

intensieve begeleiding, opleiding en coaching

35 recruitment thema's in 25 opleidingsdagen

een aantrekkelijk all-in detacheringstarief

detavast: kosteloze overname na 1 jaar

zekerheid zonder risico’s

zorgeloos een nieuwe recruiter aannemen

Na het recruitment traineeship kan de – inmiddels volledig ingewerkte – trainee moeiteloos en zonder extra kosten bij jou in dienst treden. Tijdens het traineeship heb je de trainee uitgebreid leren kennen, zodat je risicoloos een nieuw recruiter kunt aannemen. Samen zorgen we voor een win-winaanpak en de beste oplossing voor duurzame benadering van jouw arbeidsmarkt.

energieke starters ondersteund door meer dan twintig jaar recruitmentervaring

vertrouwen en
waardering