talent in één jaar
opleiden tot
toprecruiter

recruitment traineeship

De traditionele manier van recruitment sluit niet meer aan bij deze complexe arbeidsmarkt. Onconventionele oplossingen vragen om vernieuwing en goed opgeleide recruitment professionals. Hierin ligt een rol die wij met veel plezier en passie voor onze rekening nemen. Persoonlijk en functioneel.

Samen met jou selecteren we de talentvolle starter die we opleiden tot allround recruiter. Dit in een combinatie van werken en leren. De recruitment trainee helpt vanaf dag één bij jouw recruitmentuitdaging en doet meteen kostbare ervaring op in jouw organisatie. Tijdens dit traject van een jaar begeleiden en coachen onze recruitment experts de professional in spe intensief. De opleiding bestaat uit tweewekelijkse training door ervaren trainers met interactieve workshops, opdrachten en uitgebreide e-learning faciliteiten. Een trainee wordt ondersteund door experts met meer dan twintig jaar ervaring.

En als recruiters pur sang plaatsen wij natuurlijk precies de trainee die bij jouw organisatie past. Vanuit vertrouwen en wederzijdse waardering.

direct trainees beschikbaar

intensieve begeleiding, opleiding en coaching

35 recruitment thema's in 25 opleidingsdagen

een aantrekkelijk all-in detacheringstarief

kosteloze overname na 1 jaar

zekerheid zonder risico’s

Na het recruitment traineeship kan de – inmiddels volledig ingewerkte – trainee moeiteloos en zonder extra overnamekosten bij jou in dienst treden. We gaan voor de win-winsituatie en werken samen aan een betere, duurzame arbeidsmarkt.

energieke starters ondersteund door meer dan twintig jaar recruitmentervaring

vertrouwen en
waardering