jouw volgende baan
in recruitment

vacatures bij opdrachtgevers

Wij hebben het grootste netwerk van Nederland. Regelmatig worden wij gevraagd op zoek te gaan naar de juiste sourcer, inhuurspecialist, recruitmentmarketeer of recruiter. Deze service bieden we exclusief aan corporate opdrachtgevers. Zo ondersteunen wij gericht bij het versterken van hun recruitmentkracht.

Onze sourcing-as-a-service is niet te vergelijken met traditionele bemiddeling. Wij werken namelijk nooit voor intermediairs en nooit op basis van no-cure-no-pay. Daarnaast werken wij direct vanuit de opdrachtgever. Wij sourcen de beste kandidaat voor de vacature, onze opdrachtgever selecteert en verzorgt de onboarding.

bemiddeling door experts
met kennis van recruitment

discreet oriënteren
op een nieuwe stap

direct in gesprek met en
in dienst bij de werkgever

mooie corporate
recruitmentvacatures

eerlijk sparren over
jouw recruitmentcarrière

goed voorbereid in gesprek

Opdrachtgevers schakelen ons in als ze een specialist zoeken die precies past bij de recruitmentvacature. Op basis van een uitgebreide intake en profielschets gaan wij gericht op zoek. Onze sourcing recruiter kan je al veel vertellen over deze vacature. Als jij bij de vacature past en interesse hebt, stellen we je voor. Na de introductie schakel je vervolgens rechtstreeks met de opdrachtgever. Doelgericht en efficiënt.

werven vanuit vacatures

Omdat wij alleen vanuit opdrachten werken, hoef je ons niet te bellen voor andere interessante recruitmentvacatures. De vacatures waarvoor we nu sourcen publiceren we op onze [site]. We stellen je voor en na afronding van de opdracht vernietigen wij jouw gegevens.

discreet in gesprek
met een vakgenoot