samen werken
aan de mooiste
opdrachten

freelancen via HetRecruitingKantoor

Wij bemiddelen freelancers met passie voor de arbeidsmarkt. Opdrachtgevers schakelen ons in voor tijdelijke ondersteuning op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, inhuur, sourcing, recruitment en door- en uitstroom. We werken in heel Nederland en over alle sectoren van zorg tot IT, voor grote en kleine opdrachtgevers en van overheid tot industrie. Wij zijn de partner voor freelance professionals met passie voor de arbeidsmarkt.

Wij willen de beste freelancers matchen op de mooiste opdrachten. We leren je graag kennen als je:

  • werkt in mobiliteit, inhuur, sourcing, recruitment of arbeidsmarktcommunicatie
  • minimaal drie jaar ervaring hebt binnen jouw vakgebied
  • beschikt over tevreden klanten en referenties
  • als je tarief in overeenstemming is met je niveau

 

 

wekelijks
nieuwe opdrachten

bemiddeling door
experts met vakkennis

vaste transparante
bemiddelingsvergoeding

zowel korte als
langlopende opdrachten

sparren tijdens je
opdracht altijd mogelijk

bemiddeling in allerlei
sectoren en domeinen

HetRecruitingKantoor is matchmaker met inhoudelijke kennis van de arbeidsmarkt. Opdrachtgevers schakelen ons in als ze snel een zorgvuldig geselecteerde interimmer willen. Daarvoor staan wij het hele jaar in contact met freelance arbeidsmarktprofessionals. We kijken naar je ervaring, expertise, maar vooral ook naar de mens achter het cv. Wil je met ons samenwerken? Laat dan je gegevens achter via onze site, dan nemen we contact met je op. Meestal volgt een telefonische kennismaking waarin we onze werkwijze toelichten en jouw ervaring bespreken. Op onze LinkedIn pagina publiceren we nieuwe opdrachten, workshops en interessante nieuwsfeiten.

 

Denk je er over na om voor jezelf te beginnen als freelancer of ben je net begonnen en op zoek naar jouw eerste opdracht? Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij regelmatig een beginnende freelancer aan zijn of haar eerste opdracht helpen. Wij openen wij ook voor jou graag de deur. Laten we kennismaken tijdens de informatieve workshop.

 

 

een indruk van onze opdrachtgevers

 

snel in contact
met de mooiste
opdrachtgevers