het traineeship
recruitment

jouw talent
verdient
het beste

Wil jij een goede recruiter worden? Zoek je een opleiding waarin je het vak recruitment leert? Met dit recruitment traineeship word je de recruiter die het verschil maakt in deze uitdagende arbeidsmarkt.

het traineeship recruitment

In het traineeship leer je de kneepjes van het vak van ervaren recruiters die veel aandacht hebben voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Samen met trainees en collega’s overwin je uitdagingen en bereik je mijlpalen. Door de slimme online leeromgeving en dagelijkse kennisdeling verzamel je theoretische kennis en recruitmentinzicht. Zo leg je in ruim 20 bijeenkomsten de basis voor jouw recruitmentcarrière en word je een goede recruiter.

Tijdens je opleiding tot recruiter werk je bij HetRecruitingKantoor of bij een van onze opdrachtgevers. Je onderzoekt de arbeidsmarkt, zoekt via diverse kanalen kandidaten en zorgt dat deze solliciteren. Jij gaat mensen matchen met de baan die perfect past en helpt werkgevers aan nieuwe medewerkers.

recruiter worden zonder ervaring

De uitgekiende combinatie van leren en projectmatig werken maakt het recruitment traineeship geschikt voor mensen die zonder ervaring recruiter willen worden én voor recruiters toe aan hun tweede stap

de recruitment kick starter

In de afgelopen jaren gaven veel recruiters hun recruitmentcarrière een boost met het traineeship sourcing & recruitment. Zullen we samen zorgen dat jij ook razendsnel doorgroeit naar een stevige recruiter met impact? Wil jij recruiter worden? Kies nu voor jouw recruitment kick starter en solliciteer op het traineeship recruitment.

de pluspunten van het traineeship

 • werken met plezier

  prettige werksfeer en gezonde werkdruk

 • respect voor iedereen

  inclusieve en veilige werkomgeving

 • werk dat bij je past

  jouw talenten en ambities staan centraal

 • gedegen opleiding

  het fundament voor je recruitmentcarrière

 • volop leermomenten

  uitdagende projecten met goede begeleiding

 • integraal ontwikkelen

  aandacht voor kennis, vaardigheden en inzicht

 • flexibel en hybride werken

  32 of 40 uur en regelmatig thuiswerken

 • direct een prima salaris

  een goed salaris tussen € 2.000 - €2.750

trainees werkten eerder bij