de helden
van het
kantoor

waar wij voor staan

Met HetRecruitingKantoor (HRK), opgericht in 2014, hebben Philip en Koen een helder doel voor ogen: organisaties helpen met het oplossen van hun recruitmentuitdaging. De recruitmentkracht vergroten noemen we dat. Welke dienstverlening we ook aanbieden, onze duurzame recruitmentoplossing is altijd realistisch, praktisch, doortastend en verbindend.

Realistisch, omdat we in iedere situatie gaan voor het best haalbare resultaat. We doen wat werkt en als iets niet kan geven we dit duidelijk aan. We zijn transparant en voorspelbaar.

Praktisch, omdat we onze klanten, kandidaten en ons werk serieus nemen. Afspraak is afspraak, daarin zijn we betrouwbaar. We maken heldere keuzes en voeren deze gedisciplineerd uit.

Doortastend, omdat iedere relatie start vanuit echte interesse. We investeren graag in de dialoog om elkaar beter te begrijpen. Dit maakt ons handelen actiegericht en doeltreffend.

Verbindend, omdat iedereen uniek is en beschikt over bijzondere kwaliteiten. Wij ontdekken graag hoe je die slim kunt organiseren en inzetten. Samen bereik je meer dan alleen.

wat anderen zeggen

Onze identiteit en werkwijze werd in de afgelopen jaren vanuit een samenwerking bevestigd door onze relaties. Geert-Jan Waasdorp (directeur Intelligence Group) stelt dat als je structureel en professioneel je wervingsprobleem wilt oplossen, je blij bent dat je met mensen als Koen Roozen kunt schakelen. Voor Arjan Elbers (managing director The Next Crowd) zijn wij de meetlat voor recruitment: we snappen we het spel, maken zaken mogelijk en zijn prettig om mee te werken. En Maarten Leenen (Manager HR ROUTZ) ziet als klant van het eerste uur het partnerschap terug in onze flexibele opstelling en veerkracht om aan hoge verwachtingen te voldoen. Voor hem reden om na vijf jaar nog steeds gebruik te maken van onze efficiënte expertise.

maak kennis met het team

Daan

recruitment trainee

enthousiast & creatief

Eva

recruitment trainee

open & geïnteresseerd

Jelle

projectrecruiter

innovatief & gedegen

Joy

recruiter

creatief & authentiek

Gijs

projectrecruiter

enthousiast & oprecht

Killian

recruitment trainee

kalm & tactvol

Koen

partner

snel & concreet

Maartje

managing consultant bemiddeling

geïnteresseerd & professioneel

Philip

partner

overtuigend & daadkrachtig

Ouidad

projectrecruiter

energiek & betrouwbaar

helder en
objectief