snel inzicht
in recruitment
verbeterpunten

recruitment scan

Iedere organisatie en iedere bedrijfsstrategie is uniek en dat geldt ook voor jouw recruitmentaanpak. Soms wil je met een thermometer peilen waar je staat met jouw recruitment. Om je hier inzicht in te geven, hebben we een recruitment scan ontwikkeld. Deze scan brengt op praktische wijze in kaart waar je kansen liggen. Feilloos en secuur.

We staan voor 100 procent recruitment, willen onszelf en de sector op het maximale niveau brengen. Dit instrument levert daar een bijdrage aan. Het rapport is eenvoudig leesbaar en nuttig voor zowel ervaren recruitmentspecialisten als collega’s die minder bekend zijn met het vak. In het rapport staan bijvoorbeeld jouw belangrijkste recruitmentkengetallen, afgezet tegen het marktgemiddelde, de kwaliteit van je recruitmentstrategie en de kandidatenervaring. De totale recruitment scan omvat 45 punten verdeeld over 10 thema’s.

 

snel inzicht in je verbeterpunten

scan op 45 punten en 10 recruitmentthema’s

benchmark van je aanpak

tenminste 3 praktische quick wins

verdere optimalisatie met de recruitment-APK

recruitment-APK

In het verlengde van de recruitment scan ondersteunen wij organisaties duurzaam met de recruitment-APK. Ieder kwartaal werken we een dag op locatie aan recruitmentoptimalisatie. We geven advies dat je direct of binnen 3 maanden kunt implementeren. Omdat we geloven in open samenwerking, kun je als onderdeel van deze dienstverlening tussendoor altijd contact opnemen voor ondersteuning en tips (op basis van fair use policy).

‘de recruitment scan laat duidelijk zien waar de verbeterpunten liggen en waar we sterk in zijn, de training is een goede aanvulling en geeft nog meer inzicht’
Milka Nooij - manager recruitment en flexpool Carinova

inzicht in de sterkten
en zwakten van je
recruitmentaanpak