recruitment die
meebeweegt met
jouw vraag

recruitment process outsourcing (RPO)

HetRecruitingKantoor (HRK) biedt je een totaaloplossing voor recruitment. We verbeteren je werkgeversmerk, versterken je kandidateninstroom en zorgen voor een uitstekende kandidatenervaring. Overtuigend en daadkrachtig.

Recruitment in deze competitieve arbeidsmarkt met razendsnelle ontwikkelingen, vraagt om een solide partner. Om mee te kunnen spelen in de top, staat HRK voor hoge kwaliteit, transparantie en integriteit. We investeren in duurzame relaties. In plaats van recruitment process outsourcing (RPO) praten we liever over recruitment process insourcing (RPI). Wij nemen je namelijk de zorg voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment volledig uit handen. Respectvol en zelfverzekerd.

We verplaatsen ons in de bedrijfscultuur en onze recruiter werkt vanuit jouw locatie, mét ondersteuning van het gehele HRK-team en ons partnernetwerk. Zo krijg je een vast aanspreekpunt en beschik je toch over de expertise van een volledig multidisciplinair team. Recruitment die meebeweegt en bestaat uit specialisten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, recruitment, online marketing en technologie. Een samenwerking die jouw recruitment flexibel en veerkrachtig maakt.

 

de werving start binnen een week

een duidelijke financiële structuur, gebaseerd op resultaat

een sterker werkgeversmerk en structureel betere wervingspositie

ideaal voor organisaties met jaarlijks 20 tot 75 vacatures

duurzamer en goedkoper dan een eigen recruiter

recruitment support+

Onder de naam recruitment support+ combineert HRK de kracht van een eigen, betrokken medewerker met de expertise van een grote recruitmentpartner. Ons modulaire pakket ondersteunt jouw recruiter(s) met kennis en tools, innovatie en back-up, en op piekmomenten met operationele support. Zo kan jouw collega zich blijven concentreren op het vertegenwoordigen van je bedrijf, het opbouwen van kandidatenrelaties en op een goede selectie en onboarding. Samen creëren we een sterke recruitmentkwaliteit.

een koersvaste aanpak
en een betere wervingspositie

respectvol en
zelfverzekerd