recruitment die
meebeweegt met
jouw vraag

projecten en outsourcing

Met projecten & outsourcing biedt HetRecruitingKantoor (HRK) een tijdelijke of permanente oplossing voor je recruitment uitdaging. Door onze actieve recruitmentaanpak versterken we je kandidateninstroom, leggen talentpools aan en zorgen voor een uitstekende kandidatenervaring. Overtuigend en daadkrachtig.

Om mee te kunnen spelen in de top, staat HRK voor kwaliteit, transparantie, betrouwbaarheid en duurzame relaties. We nemen (deels) de zorg voor recruitment uit handen, maar zorgen altijd dat jij de controle houdt. Respectvol en zelfverzekerd. We verplaatsen ons in jouw organisatie en de recruiter werkt vanuit jouw locatie met ondersteuning van het HRK-team en ons partnernetwerk. Zo heb je een vast aanspreekpunt en de expertise van een team met specialisten op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, sourcing, recruitment, online marketing en technologie. Een samenwerking die jouw recruitment flexibel en veerkrachtig maakt.

de werving start binnen een week

een duidelijke financiële structuur, gebaseerd op resultaat

een sterker werkgeversmerk en structureel betere wervingspositie

ideaal voor organisaties met jaarlijks 20 tot 100 vacatures

duurzamer en goedkoper dan een eigen recruiter

recruitment projecten

Bij projecten versterkt HRK de kracht van je eigen recruitment(team) met een recruiter of projectteam. Onze specialisten ondersteunen jouw recruiter(s) met kennis, back-up of extra recruitmentcapaciteit. Wij kunnen grootschalige sourcing trajecten opnemen of tijdelijk extra capaciteit bieden. Samen creëren we een sterke recruitmentkwaliteit.

informatie aanvragen

‘na vijf jaar maken we nog steeds gebruik van de efficiënte expertise van HRK’
Maarten Leenen – hr-manager ROUTZ